Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• JohnyRocker
    Browar w Miastku (niem. Rummelsburg)
    JohnyRocker
    Powstaje właśnie opracowanie dotyczące piwowarstwa w przedwojennym Miastku - niem. Rummelsburg. Planowane jest wydanie tego w czerwcu tego roku.
    Dotarliśmy do sporej ilości dokumentów m.in. z urzędu katastralnego, wnioski o umorzenie podatków z okresu wielkiego kryzysu.
    W związku...
    2020-03-02, 12:26
  • pebejot
    Malta, Xewkija, Mgarr Road, Lord Chambray
    pebejot
    Maltańska wyspa Gozo doczekała się piwnego raju.
    W dniu 28 lipca 2014 w mieście Xewkija minister Anton Refalo dokonał uroczystego otwarcia browaru rzemieślniczego Lord Chambray.
    Browar z własnym wyszynkiem zlokalizowany jest na wschodnich obrzeżach miasteczka na terenie "Gozitano...
    2017-08-16, 11:37
  • biermann
    Przy piwie o ... bajkach
    biermann
    Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Co forumowicze nasi szanowni sądzą o dzisiejszych bajkach. No zakładam, że moze nie fanatycznie ale od czasu do czasu ktoś na bajki zerka. Ja mam w domu dwie terrorystki, które po przyjściu z przedszkola katuja mnie Minimaxem i Minimini. Nie da sie niektórych...
    2004-02-22, 14:29
  • rafko
    Zbuduj legendę - zdobądź kufel - najnowsza promocja Okocimia
    rafko
    Dzisiaj bedąc w Oszołomie na Modlińskiej natknąłem się na najnowszą promocję okocimia - dotyczy mocnej wersji piwa. Promocja polega na skompletowaniu trzech róznych kontr , które wspólnie tworzą panoramę browaru Okocim z XiX wieku. Wysyłając pod wskazany adres komletnę panoramę plus...
    tak
    50,00%
    4
    nie
    50,00%
    4
    2003-07-19, 18:36
  • piotrek2227
    Cześć!
    piotrek2227
    Piotrek,

Najczęściej urzęduję we Wrocławiu. Trafiłem na forum poszukując informacji. Ochota na uwarzenie własnego piwa naszła mnie kilka miesięcy temu, dopiero teraz, po skompletowaniu sprzętu przymierzam się do pierwszego podejścia Jeszcze nie zdecydowałem pomiędzy...
    2014-09-05, 10:43
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...