BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Otwieram piwo. Całkiem sympatycznie psyknęło Przelewam do szklanki, troszkę mi to utrudnia obfita beżowa piana. Zapach chmielowy z lekkimi owocowo-jabłkowymi akcentami. Kolor ciemy bursztyn wpadający w czereśniową czerwień. Słusznie na etykiecie (wzór jak w poprzednich z lekkimi modyfikacjami)...
Bardzo solidnie zaopatrzony sklep z regionalnymi piwami, szeroki wybór w bardzo przystępnej cenie. To co zapamiętałem:
-Amber
-Racibórz
-Kormoran, Weizenbock skończyłem...
-Łomża
-Witnica
-Fortuna
-Jabłonowo
-Bojan
-Browar na Jurze,...
Jak juz w Browaze byly omawiane piwa z tego Briowaru to musze sam przyznac ze ten kto tego nie pil nie zna smaku dobrego piwa.
najnowszy wyröb z Browaru Schwelm chociaz juz kiedyc byl na rynku.
Smak Goryczkowaty slodkawy a zawartosc Alkoholu 6,5 5 möwi wszystko za siebie,
tego...
Nazwam sie Szymon Tomaszewski.Jestem kolekcjonerem etykiet piwnych z calego swiata.Chetnie nawiaze korespondencje szczegolnie jesli chodzi o zagranice.Szczerze mowiac etykiety zbieram od zerowki(wtedy zwykle odklejane).Pierwsze piwo wypilem majac 12lat od tamtego czasu regularnie...