Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

witam wszystkich

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Styku
    Przeglad chmielowy
    Styku
    Tak sobie mysle, ze w sumie fajnieby bylo jakby ktos reszte zwrotek dopisal by Styku (C) '99
    CHMIELOWY PRZEGLAD

1) To jest krotka piosenka o piwie.
    Spiewac ja trzeba wolno, leniwie.
    Tak...
    2001-03-04, 22:48
  • grzes_ch
    Bytom, Stolarzowicka 26 ( Miechowice ), Świat alkoholi
    grzes_ch
    Sklep istnieje od około roku. Położony jest przy głównej drodze w budynku obok pizzerni.
    Wewnątrz szeroki wybór alkoholi.
    Jeśli chodzi o piwa dominują ..... o dziwo nie koncerniaki ale piwa zagraniczne.
    Spory wybór zestawów z dołączonymi gadgetami.
    Więcej jeśli...
    2006-10-03, 16:27
  • Piwowar
    Historia piwa w Namysłowie
    Piwowar
    Namysłów leży nad rzeką Widawą, około 60 km na wschód od Wrocławia. Mniej więcej taka sama odległość dzieli to miasto od Opola. Założone zostało na prawie niemieckim przez księcia Bolesława II Legnickiego w roku 1249. To tutaj w 1348 roku podpisano pokój pomiędzy królem polskim Kazimierzem...
    2002-01-25, 20:16
  • Andi
    Schwelm, Schwelmer Bock
    Andi
    Jak juz w Browaze byly omawiane piwa z tego Briowaru to musze sam przyznac ze ten kto tego nie pil nie zna smaku dobrego piwa.
    najnowszy wyröb z Browaru Schwelm chociaz juz kiedyc byl na rynku.
    Smak Goryczkowaty slodkawy a zawartosc Alkoholu 6,5 5 möwi wszystko za siebie,
    tego...
    2003-12-26, 21:52
  • Pogoniarz
    Wostok-Gdyński Browar Domowy,Amoa-warka nr 7
    Pogoniarz
    Miałem okazję wypić warkę nr 7 uwarzoną przez Makarona(przywieziona przez kolegę abernacka).Co mogę powiedzieć o tym piwie...
    Fantastycznie nachmielone!Jak wziąłem pierwszego łyka,oczy zrobiły mi się duże jak pięć złotych .Było bardzo esencjonalne.Mnóstwo goryczki,choć po...
    2004-03-18, 20:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...