Witam prawdziwych Piwoszy!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Humulus74
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.07
    • 1

Witam prawdziwych Piwoszy!

Chciałbym serdecznie pozdrowić uczestników tego wyjątkowego w internecie forum, którego tematyka jest tak bliska mojemu sercu i kubkom smakowym (choć chyba w odwrotnej kolejności)
    Jestem pod wrażeniem wiedzy jaka "przelewa się" przez ten portal i myślę, że z czasem, dzięki Wam i ja pomogę innym poznawać smaki i tajniki najwspanialszego napoju na świecie.
    Humulus74
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10391

Witaj na forum! Zaglądaj często. Twoje zdrowie
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• Horse63
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2006.06
      • 88

Junior wita juniora. Cześć

Comment

• Maggyk
        Szara Adminiscjencja
        🍼
        • 2004.05
        • 5618

Witam serdecznie
        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
        Piwo domowe -
        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Related Topics

Collapse

• lybka
          Witam Piwoszy
          lybka
          Cześć pochodzę ze Sląska, uwielbiam piwo, pozdrawiam wszystkich
          2020-06-14, 16:08
        • darekd
          Rampušák, Cofee Stout
          darekd
          Znany w Polsce browar z Dobruški, od którego kiedyś nosił swoją nazwę. Obecnie nosi nazwę Rampušák jak marka ich piw.
          W tym samym miasteczku znajduje się palarnia kawy Blackdrops, od niej do piwa dodano etiopską kawę z regionu Sidamo.

Właściwie to stout imperialny...
          2025-07-12, 00:50
        • heckler
          Brno-Veveří, Hrnčířská 813/23, Minipivovar Fénix
          heckler
          W sumie można napisać że jest to najnowszy browar w Brnie, ale jak większość piwoszy wie jest to stary browar Magistr, który swoją działalność zakończył w 2018 roku.
          Obecnie browar ma nowych właścicieli i chyba najlepszego sladka w Brnie. Nowe otwarcie miało miejsce...
          2025-06-25, 08:41
        • Ahumba
          2025.03.28-29 - GDAŃSK, Kranoprzejęcie w The Beer Spot
          Ahumba
          AleBrowar przejmie krany w gdańskim pubie.
          Będzie można spróbować premierowego piwa Hazy IPA: Talus & Vista (15,0 BLG / 6,2% ABV) – soczystej, mętnej IPA chmielonej tylko odmianami Talus i Vista. Cieszcie się aromatami pomarańczy, owoców pestkowych i delikatnie kokosowych! Dzięki dodatkowi...
          Start
          2025-03-28
          Koniec
          2025-03-29
          Adres
          Gdańsk Kilińskiego 4
          2025-03-25, 16:52
        • dadek
          Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
          dadek
          Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
          2025-01-12, 19:42
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...