Wreszcie jestem:)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Dimka
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.07
    • 19

Przyłączam się do przedmówców i witam "w klubie"
    Powodzenia z pierwszą warką!
    Sprzedam kalmary w dobre ręce!
    Niedrogo!
    www.green-horn.pl

Comment

• Adela
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2006.07
      • 37

Przepraszam, błąd się wkradł... Oczywiście pierwsza warka grudzień 2005 A i owszem, udała się, choć następne były znacznie lepsze (wspólne osiągnięcia z Maidenowcem:*)

Comment

Related Topics

Collapse

• wpadzio
        Al Masria, Tiger
        wpadzio
        Przy okazji recenzowania pół roku temu kilku piw przywiezionych z Egiptu anonsowałem, że czeka na mnie jeszcze jedno, ostatnie, które przyprawia mnie o swoisty dreszczyk emocji. I przyznaję, że za każdym razem gdy mój wzrok na nie natrafiał i brałem je do ręki to z grymasem odkładałem...
        2019-09-13, 16:07
      • Pancernik
        Niemcy, Bayreuth, St.Nikolausstrasse 25, Becher Bräu
        Pancernik
        Podobno to najstarszy browar restauracyjny w Bejrucie .
        Sympatyczny nieduży trochę dziwny budynek, położony poza głównym szlakiem turystycznym miasta (w zasadzie na uboczu).
        W tej okolicy Niemcy nie wyglądają na kraj zamożności i porządku, czasem widać śmieci, czasem cuchnie...
        2025-06-30, 12:23
      • ART
        Nepo, Crazy Lines #80 Twisted Amora Preta x Książęcy
        ART
        Nepomucen, Polish hazy pale ale, 4,5 abv.

Powiem Wam - to objawienie! żadnego mydła i powidła jak w innych produkcjach z naszymi nowofalowymi chmielami, które wyszły w ostatnich miesiącach. Nie wiem, może to wypadek przy pracy, ale wreszcie ktoś zrobił bardzo dobrą robotę z Amorą...
        2025-03-29, 01:07
      • Ahumba
        Bemowo, Pełczyńskiego 14, Pizza & Beer Etykieta
        Ahumba
        Z tyłu dawnego Hitu, Tesco (na Górczewskiej) jest spore nowe osiedle. Główną ulicą jest Pełczyńskiego. Przy tej ulicy znajduje się średniej wielkości pizzeria. Kilkanaście 2-osobowych stolików, które w razie potrzeby są zsuwane i kilka stołków barowych. Oprócz głównego "towaru",...
        2025-03-04, 19:16
      • etman
        Warzenie bez kompromisów, Randy Mosher (wydanie polskie)
        etman
        Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.

Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.

Zawiera polski dodatek...
        2025-01-03, 01:43
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...