witam. jestem świeżym użytkownikiem forum. Zajmuje się szeroko pojętą urbanistyką , głównie problemami zagospodarowania terenów i obiektów poprzemysłowych. Dołączyłem do Was w nadziei znalezienia informacji na temat nieczynnych browarów w Polsce (głównie Dolny Śląski i Wielkopolska). Proszę  o informacje dotyczące browarów w waszych miastach. Stare i współczesne zdjęcia, archiwalne projekty i inne informacje, które pozwolą ocenić obecny stan browaru. Chętnie użyczę materiału, który udało mi się zebrać do tej pory. Pozdrawiam.

Zagospodarowanie nieczynnych browarow

Collapse

X
- 

Witaj, znajdziesz tu całą masę zdjęć browarów (zapraszam
 do działu galeria) oraz szereg informacji (dział historia i ew. kolekcjonerstwo).
 O browarach piszą na tym forum od wielu lat prawdziwi znawcy tematu, więc
 polecam spróbować poszukać informacji za pomocą wyszukiwarki.
 Twoje zdrowie, baw się dobrze na forum  
- 

Zerknij tutaj:Galeria - Browary i coś od siebie zamieśćBrowar Hajduki.
 adam16@browar.biz
 Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
- 

Ostatnia zmiana dokonana przez pezet; 2007-01-18, 21:43.„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
 Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
 Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
 Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
- 

Witaj na forum.
 Zdruffko i owocnych poszukiwań.

Toruń przeprasza za Radio Maryja i owocnych poszukiwań.

Toruń przeprasza za Radio Maryja
 www.bobofruty.plComment
- 

Related Topics

Collapse

- 

Witam,

Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
 Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...- 
							Channel: Historia

- 

- 

Obserwując od kilku miesięcy to co dzieje się z wyszukiwarką Google oraz facebookiem należy stwierdzić, że wartościowych informacji jest tam wskazywanych coraz mniej. Obserwując od kilku miesięcy to co dzieje się z wyszukiwarką Google oraz facebookiem należy stwierdzić, że wartościowych informacji jest tam wskazywanych coraz mniej.

Nowe rozwiązania takie jak wspomaganie przez AI powodują, że wyświetleń spamu i innego bezwartościowego lub...- 
							Channel: Przy piwie

- 

- 

Witam, Witam,

Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...2020-03-11, 18:59
- 

Witam, Witam,

Kupię powojenne etykiety browarów Gdańsk, Elbląg, Braniewo, Starogard...- 
							Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
 2023-07-16, 20:51
- 

- 

Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje... Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...- 
							Channel: Islandia
 2025-01-19, 20:34
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment