Witam wszystkich.Tu Damian z Bierunia.Kolekcjonuje szklanki,kufelki,troche otwieraczy , podstawek i innych gadzetow piwnych.No i najwazniejsze delektuje sie codziennie złotym napojem jakim jest piwo!!!!!Mozna powiedziec ze jestem piwoszem.tyle narazie.hej.czesc
zapoznanie
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Witaj na forum.
Hmm...mówisz, że się delektujesz? No cóż... Na szczęście to "...i wiele innych" wygląda obiecująco
Pozdrawiam z RydzyklanduToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Witam Damiana z BieruniaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics
Collapse
-
Stary browar przemysłowy ze sklepem firmowym, pubem i muzeum piwowarstwa.
Przy wejściu gości wita radziecki dystrybutor do piwa z napisem "piwo" w cyrylicy.
Dalej mały bar ze stolikami-kapslami, a obok zejście do piwnicy, gdzie mieści się muzeum.
Wstęp tam kosztuje...-
Channel: Estonia
2025-07-16, 22:05 -
-
Po wizycie na 5-leciu pivovaru Ovipistán https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...88#post2348988 drugą część dnia 21. 06.2025 (i już do oporu
) spędziliśmy w dużo większym i znacznie starszym (1872)...
-
Channel: Czechy
-
-
W sumie można napisać że jest to najnowszy browar w Brnie, ale jak większość piwoszy wie jest to stary browar Magistr, który swoją działalność zakończył w 2018 roku.
Obecnie browar ma nowych właścicieli i chyba najlepszego sladka w Brnie. Nowe otwarcie miało miejsce...
-
-
-
Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
Niestety w sobotnie przedpołudnie...-
-
-
Wydawało mi się, że takich miejsc już nie ma w naszym kraju, a tu proszę, uchował się jeden rodzynek w Radomiu. W centrum miasta, od kilku już dekat, w jednej z kamienic, znajduje się piwny bar, w którym to leją na codzień z beczki Belfasta oraz Warkę. Belfast jest polewany za osiem złociszy...
-
Channel: Mazowieckie
2025-02-22, 06:17 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment