Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Mille Failte

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Kijów, Revuckovo 15a, Bar Kult.
    bastion
    Duży barak stłamszony wręcz przez okalające go wielkie blokowiska, był celem mojej wizyty po kijowskich mikrusach. Okolica taka sobie, a żar lał się z nieba niemiłosiernie.
    Wręcz wymarzony czas na przepłukanie gardła czymś chłodnym z pianką.

Wnętrze zastawione jest...
    2023-07-09, 16:39
  • darekd
    Zarzecze, [Birbant], Pianka
    darekd
    Juicy IPA, 14% ekstr., 5,2% alk.

Chmiele: Sabro i El Dorado (a małymi literkami w podanym składzie dodatkowo Idaho 7 i Columbus...)

Aromat - łagodne cytrusy, trochę słodszych owoców tropikalnych i jakby mlecznych ciasteczek
    Piana - średnia wysokość i trwałość,...
    2022-08-18, 00:17
  • Warzywo
    Skoczów, Adama Mickiewicza 29, Bar Pianka
    Warzywo
    Tu mi się najbardziej podobało w Skoczowie, Klimat jak z lat 80, wystrój z lat 90, w zasadzie sami miejscowi. Trafiłem na konkurs skoków więc jeszcze emocje sportowe były. Do picia, przepyszny, naprawdę przepyszny, tak dobrego piwa dawno nie piłem - Racibórz, podany w firmowej, ciężkiej,...
    2022-02-16, 16:15
  • dadek
    Niemcy, Lübeck, Alfstraße 36, Brauberger
    dadek
    Browarek restauracyjny w najstarszej historycznej części Lubeki jaką jest wyspa Innenstadt. Płynąca przez miasto rzeka Trave dzieli się tu na aż 3 nurty, przez co na starówkę z każdej strony można się dostać tylko mostami. Od dworca kolejowego jest 1 km, więc dojście zajmie 15 minut....
    2025-09-27, 03:28
  • dadek
    Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
    dadek
    Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
    2024-10-23, 00:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...