Max wita wszystkich browarowiczow. Jestem włascicielem lokalu w Katowicach.Od dawna lubie  .Do waszej spolecznosci trafilem nie przez przypadek,gdy sie dowiedzialem o waszym istnieniu odrazu postanowilem do was dolaczyc. Mam nadzieje ze degustacje z wasza spolecznoscia beda owocne pod katem wymiany doswiadczen. NA ZDROWIE!!!!
.Do waszej spolecznosci trafilem nie przez przypadek,gdy sie dowiedzialem o waszym istnieniu odrazu postanowilem do was dolaczyc. Mam nadzieje ze degustacje z wasza spolecznoscia beda owocne pod katem wymiany doswiadczen. NA ZDROWIE!!!!

.Do waszej spolecznosci trafilem nie przez przypadek,gdy sie dowiedzialem o waszym istnieniu odrazu postanowilem do was dolaczyc. Mam nadzieje ze degustacje z wasza spolecznoscia beda owocne pod katem wymiany doswiadczen. NA ZDROWIE!!!!

Comment