Witam. Niedawno dołączyłem do zacnego grona fascynatów tego wspaniałego trunku, więc wypada się przedstawić. Mam 28 lat, pochodzę z miasta uwidocznionego w moim nicku. 
Gustuje zwłaszcza w piwach pszenicznych oraz niepasteryzowanych piwach o wyraźnej goryczce z małych klimatycznych browarów, nie gustuje natomiast w płynach piwopodobnych typu żywiec,tyskie, lech, heineken i innych tworach pozbawione chmielu i smaku.
Kolekcjonuje podkładki piwne i licze, że moja obecność na tym portalu ułatwi mi poszerzenie mojej kolekcji.
Pozdrawiam i 

Gustuje zwłaszcza w piwach pszenicznych oraz niepasteryzowanych piwach o wyraźnej goryczce z małych klimatycznych browarów, nie gustuje natomiast w płynach piwopodobnych typu żywiec,tyskie, lech, heineken i innych tworach pozbawione chmielu i smaku.
Kolekcjonuje podkładki piwne i licze, że moja obecność na tym portalu ułatwi mi poszerzenie mojej kolekcji.
Pozdrawiam i

Masz 28 lat i dopiero niedawno dołączyłeś do grona piwoszy? To gdzie Ty się uchowałeś do tej pory?
 Masz 28 lat i dopiero niedawno dołączyłeś do grona piwoszy? To gdzie Ty się uchowałeś do tej pory?  Jakie podkładki zbierasz, bo może pomogę Ci powiększyć zbiór
 Jakie podkładki zbierasz, bo może pomogę Ci powiększyć zbiór 

Comment