Witam,jestem Marek z Słubic,jestem świeżak na forum,lubie piwko i sam je udanie ważę od roku i gitarka.
przedstaw się
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
WitajZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
Related Topics
Collapse
-
Hej. Mam na imię Marcin, jestem nowy tutaj. Witam wszystkich....
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Cześć, wazę swoje pierwsze piwo z brekwitu Gozdawa Amber Lager i mam pytanie bo nie wiem czy do końca wszystko dobrze robię. Wszystko zrobiłem tak jak pisze w instrukcji na początku fermentacji było 14-15 blg trzymałem przez 48h w 21* a następnie schłodziłem, ze względu ze nie miałem żadnego...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Dobry piękny wieczór!
Tak może dziwnie powitanie, ale ostatnio jest wielka dyskusja nt. nagłówka :"Witam", który ponoć już nie jest trendy. Stąd ta mała odmiana.
A przechodząc do meritum sprawy. Mam na imie Ryszard i pozdrawiam ze Zgórska koło Kielc z Minibrowaru...-
-
-
Witam wszystkich Piwowarów oraz osoby zainteresowane tematem piwa
Na początek wszystkch gorąco pozdrawiam, i z góry dziekuje za wyrozumiałość i poświecony czas na przeczytanie tego posta.
Do tej pory wszystkie nurtujące mnie problemy związane z ważeniem piwa udawało mi się...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam wszystkich.
Do wstąpienia w szeregi nakłoniła mnie lektura pewnej książki, wiadomość o tym, że opodal otworzył się sklep Browamatora oraz ostatecznie nieludzka i piwobójcza decyzja przejęcia przez KP mojego ulubionego browaru - czyli Dojlidów. Właśnie jestem w trakcie mojej...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment