pozdrawiam z grudziądza fajnie, że jest takie forum
 fajnie, że jest takie forum mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych informacji o piwie. sam po wielu eksperymantach gustuję przede wszystkim w tatrze, ale szukam też innych dobrych smaków - jak na razie bez rezultatu
 mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych informacji o piwie. sam po wielu eksperymantach gustuję przede wszystkim w tatrze, ale szukam też innych dobrych smaków - jak na razie bez rezultatu

fajnie, że jest takie forum
 fajnie, że jest takie forum mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych informacji o piwie. sam po wielu eksperymantach gustuję przede wszystkim w tatrze, ale szukam też innych dobrych smaków - jak na razie bez rezultatu
 mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych informacji o piwie. sam po wielu eksperymantach gustuję przede wszystkim w tatrze, ale szukam też innych dobrych smaków - jak na razie bez rezultatu

...... no cóż, każdy od czegoś zaczynał, ale jak wspomniał już Infam, wszystko przed Tobą
...... no cóż, każdy od czegoś zaczynał, ale jak wspomniał już Infam, wszystko przed Tobą ...... witaj serdecznie, czytaj i smakuj a o Tatrze szybko zapomnisz...... Twoje
...... witaj serdecznie, czytaj i smakuj a o Tatrze szybko zapomnisz...... Twoje  

. Nowe otwarcie miało miejsce...
. Nowe otwarcie miało miejsce...

Comment