Alem był gafę popełniłem, bo jużem wepchał się na forum z postami a przedstawić zapomniałem się. Zatem witam piwowarską brać tudzież maniakalnych birofilów!
dzisiaj pojawiły się kłopoty z serwerem pocztowym Browaru i co sie z tym wiąże problem dotyczy także dodawania nowych postów na Forum (w tych tematach w których ktoś włączył powiadamianie na email o nowych postach).
odpowiednie służby fito-sanitarne zostały powiadomione...
Co jakiś czas pojawia mi się coś takiego, że po napisaniu postu, przy próbie wysłania, system go nie przyjmuje i mówi mi, że nie mam uprawnień, mimo że jestem zalogowany. Powtórne wpisanie postu i wysłanie jest zazwyczaj pomyślne. Denerwuje mnie to, bo mam wrażenie, że system mnie nie...
Witam. Jako młody szczawik (na tym forum ) zwracam sie z uprzejmym zapytaniem do bardziej doświadczonych kolekcjonerów piwnych utensyliów. Czy zdjęcia plakatów, przywieszek i inne dziwnych przedmiotów z rodzimych browarów należy zamieszczać w dziale "kolekcjonerstwo" (podsekcja...
Wreszcie przekonałem się, żem głupi jak but i może brać forumowa rozświetli mi prawdę o tym co niesie ze sobą internet.
Wiem,to przykład samokrytyki obywatelskiej (albo samoobywatelskiej krytyki ), ale powód jednak jest....
Comment