Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• abelincoln
    Sao Paulo, Av. Iraí, 807, Hop & Malt Moema
    abelincoln
    Przypadkiem(bez tragarzy) byłem w okolicy i zauważyłem ciekawe miejsce z ubera. A że tam gdzie miałem obowiązki było w odległości 500 m, to stwierdziłem że poczekam na ubera powrotnego w tym przybytku. Po pierwsze, całkiem fajny wybór piw lanych. Po drugie, barmanka mówi coś po angielsku....
    2025-11-24, 20:14
  • abelincoln
    Santiago, Amunategui 74, Cervecería Delibeer
    abelincoln
    Trafiłem przypadkiem szlajając się po centrum - był akurat dzień wyborów prezydenckich i sporo rzeczy było pozamykanych, a 30 stopni wywoływało pragnienie. Miejscówka mała, ale przemiły pan za barem, pomimo problemów z dogadaniem się, spowodowało że zechciało mi się to miejsce opisać....
    2025-11-24, 19:59
  • darekd
    Maryensztadt, Brown Ale
    darekd
    Nie znalazłem w wyszukiwarce tego piwa, a wydawało mi się, że kiedyś mogłem sięgnąć po to piwo

Seria " Maryensztadt klasycznie", alk. 5%

Aromat - słodowy, głównie kawa zbożowa, potem dochodzą orzechy i miękkie tony (ale nie karmel)
    Piana - wysoka, zwarta,...
    2025-10-07, 20:49
  • Prusak
    Portugalia, Braga, R. Dom Gonçalo Pereira 35, Letraria craft beer library Braga
    Prusak
    Firmowy lokal znanego portugalskiego browaru kraftowego Letra umiejscowionego na północ od Bragi.
    Lokalizacja bardzo dobra, w samym centrum starego miasta, nieopodal katedry.
    Czynne od środy do niedzieli od 12. 30, w poniedziałki i wtorki od 17.00.
    Miejsce cieszy się dużym zainteresowaniem...
    2025-08-30, 19:20
  • ART
    Łódź, Piotrkowska/Roosevelta, Ramki Restauracja
    ART
    Jeśli przypadkiem jesteś w Łodzi na Piotrkowskiej i ok. 11 i przyciśnie Cię chęć na łódzkie śniadanie w akompaniamencie piwa z browaru księży młyn to z można polecić Ramki restauracja - co prawda tylko butelka, ale jest pils pszeniczne i belgijska żytnia ipa (zacna!).

...
    2025-03-23, 09:34
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...