Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Cześć i czołem.

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    2025.09.12-14 XXIV Zlot b.biz - ploty
    e-prezes
    Ploty dlatego, że trzeba wrzucić jakiś news. Browar Poziomka. Mamy 30 miejsc zaklepanych. Zachęcam do dyskusji, wszak to jest forum dyskusyjne.

Mają być domki....
    2025-06-02, 11:01
  • AaLeX
    Mała aktywność użytkowników naszego forum.
    AaLeX
    Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
    2024-07-29, 15:05
  • daro96610
    Czołem piwosze
    daro96610
    No witam Panów i Panie (jeśli są ). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem pozdrawiam
    2018-09-12, 14:31
  • Luki1946
    Czołem
    Luki1946
    Czołem. Łukasz lat 31, mieszkaniec Kwidzyna (pomorskie). Do rejestracji na forum najbardziej przyczynił się dział "kolekcjonerstwo" jako, że od niedawna rozpocząłem swoją własną kolekcję etykiet oraz kapsli. Pozdrawiam serdecznie.
    2017-10-28, 15:01
  • bastion
    Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
    bastion
    Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
    Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
    2022-02-01, 22:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...