Serdecznie witam wszystkich smakoszy:)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • prymas389
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.05
    • 5

Serdecznie witam wszystkich smakoszy:)

Witam i pozdrawiam wszystkich Browarowiczów. Mam na imię Przemek i jestem z Giżycka. Zawsze lubiłem piwo a od listopada od mojej wizyty w Chełmie zacząłem na poważnie moje przygody z degustacją. Mam na koncie ok. 60 polskich piw, co może nie jest wynikiem imponującym, ale jak na studencką kieszeń i tak chyba nie najgorszym. Na forum zawitałem zamiarem dokształcenia oraz naniesienia na mapę Warszawy miejsc, w których można zdobyć dobre polskie piwo. Mam nadzieję że pobyt mój na tym zacnym forum okaże się dla mnie a w przyszłości również dla samego forum owocny.

Kłaniam się nisko szanownym kolegom

prymas389
  • genea
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.02
    • 1515

Witaj Wynikami się nie przejmuj, każdy kiedyś zaczynał A co do znalezienia miejsca z piwem w Warszawie proponuję zajrzeć do działu "Piwo-gdzie"
    Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
    Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
    Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

• Promil03
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2007.10
      • 2833

Witaj na forum

Ty to lepiej daj namiary na jakieś fajne sklepy/knajpy na Mazurach. Wybieramy się tam na wakacje (okolice Mrągowa) a na forum nic ciekawego nie znalazłem.

Baw się tutaj dobrze

Comment

Related Topics

Collapse

• AaLeX
        Mała aktywność użytkowników naszego forum.
        AaLeX
        Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
        2024-07-29, 16:05
      • Konrad131
        Witam szanowne grono!
        Konrad131
        Wypadałoby się przedstawić, a więc:
        do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
        Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
        2023-03-31, 15:18
      • Prusak
        Krosno, Lwowska 14, DobryBro
        Prusak
        Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
        Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o...
        2024-09-20, 19:34
      • dadek
        Luhačovice, Družstevní 142, Lázeňský pivovar/Restaurace U koňa
        dadek
        Znane uzdrowisko na wschodniej Moravě doczekało się w tym roku swojego browaru. Powstał on blisko luhačovického zámku (czyli pałacu) z 1738 roku, w przemysłowej przybudówce do budynków restauracji i pensjonatu "U koňa". Przyjeżdżając do Luhačovic pociągiem mijamy ten kompleks...
        2021-12-20, 02:37
      • Mar11111
        Świeżak na forum ;)
        Mar11111
        Hej. Mam na imię Marcin, jestem nowy tutaj. Witam wszystkich....
        2024-04-20, 15:33
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...