Witam!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Szlifiera
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.04
    • 6

Witam!

Witam całą brać piwowarską! Nazywam się Andrzej Witczynski, jestem początkującym piwowarem, moją pasją jest motoryzacja i po całym dniu w garażu miło jest sobie łyknąć piwo w domowym zaciszu! Pozdrawiam!

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
    Szwecja, Kalmar, Polhemsgatan 30, Ängöl AB
    Serokomlak
    Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
    2025-09-28, 21:34
  • Ahumba
    Szczecin, Wały Chrobrego, Beast Steaks
    Ahumba
    Chodząc Wałami Chrobrego do najbliższego browaru restauracyjnego jest niedaleko, ale można łyknąć piwa w restauracji Beast Steaks lub jego ogródku z widokiem na Odrę. Czego można się napić z kija? Np. Guinness Draught za 28zł, Carlsberg za 19zł, Okocim Klasyczna Pszenica 20 zł czy też...
    2025-08-10, 06:51
  • bastion
    Włochy, Palermo, Via Castrofilippo 20, Ballarak Magione.
    bastion
    Mikrusów we Włoszech nie brakuje. Ba jest ich multum. Jednak w większości są to jakieś browarki umiejscowione w garażach na takich peryferiach, że dotarcie tam wymaga niezłego wysiłku. W przypadku Palermo, miasta turystycznego z pięknymi zabytkami, przed wyjazdem tam oczekiwałem ich może...
    2025-04-24, 21:25
  • kaczka116
    Biały, Bursztynowa Pasja
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-03-20, 18:15
  • Latarnik
    RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r
    Latarnik
    Smutne, a jednak:

"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)

Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
    RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia
    ...
    2024-12-19, 19:30
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...