Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jacekwigier
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.11
    • 31

Witam

Chciałbym się przedstawić bo jestem nowy na browar.biz jestem z Warszawy i od niedawna zostałem zarażony birofilstwem od moich znjomych nie zbieram jeszcze etykiet tylko prubuje nowe ciekawe piwa i wchłaniam informacje o prowarach rodzajach piwa.

Pozdrawiam

ps. mam do sprzedaży bądz zamiany na inne piwo; Quilmes argentyński za ok. 38 zł oraz Windhock z Namibii za 20 zł
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10855

Powitanie po 8 latach
    ps próbuje
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• Basik
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.06
      • 1308

Witaj na forum, pozdrowienia

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Rüsselheim-Haßloch, An der Wied 1, Kleines Rüsselsheimer Brauhaus
        dadek
        Przed rokiem byliśmy w Rüsselheim w dość nowym browarze restauracyjnym położonym w centrum miejscowości https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...selheimer-brau.
        Tym razem 25.07.2023 odwiedziliśmy...
        2023-10-12, 21:25
      • abelincoln
        Wola, Kasprzaka 29, Beer bar
        abelincoln
        Moja firma w delegacji przyoszczędziła i zamiast normalnego hotelu w centrum, w limicie zmieściły się "apartamenty" na Woli. A po drodze trafił się ten bar - ostatni raz byłem w tej okolicy naście lat temu, jak mieszkałem kilkuset metrów stąd. Wtedy nie było jeszcze Hongkongu…...
        2025-09-16, 17:00
      • heckler
        Vlachovo Březí, Vlachova 353, Panský pivovar Vlachovo Březí
        heckler
        Vlachovo Březí, to miasto w kraju południowo czeskim, położone w podgórzu Šumavy. Szczyci się bogatą historią sięgającą XIII wieku. Początkowo wieś, później podniesiona do statusu miasteczka, a następnie miasta, zachowało historyczne centrum min. zabytkowy, barokowy zamek i kościół...
        2025-08-27, 09:46
      • e-prezes
        Osjann, Hazy IPA
        e-prezes
        Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...

Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...
        2025-04-07, 15:00
      • e-prezes
        Racibórz, Raciborskie Tomyski
        e-prezes
        Raciborskie kojarzyło mi się jako wyjątkowo paskudne piwo, które lata temu spróbowałem i na samo wspomnienie niedobrze mi się robiło. Skuszony jednak filmikiem Kopyra z degustacji, bądź co bądź sponsorowanej przez browar postanowiłem sprawdzić czy Tomek jedzie już tak mocno po bandzie...
        2023-04-03, 15:08
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...