Mateusz wita z Łodzi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mateusz_89
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.01
    • 8

Mateusz wita z Łodzi

Witam wszystkich. Mam na imię Mateusz i jestem już zarejestrowany na forum od pewnego czasu, jednak dopiero teraz zdecydowałem się aktywniej uczestniczyć w życiu forum. Jakiś czas temu zamówiłem w Centrum Piwowarstwa zestaw startowy - ZacierMistrz Pro z zestawem surowców na Pale Ale, zabutelkowałem je 19 lipca a wczoraj nastąpiła oficjalna degustacja, efekt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Przekonało mnie to do tego hobby i zdecydowałem, że to była pierwsza z moich wielu następnych warek .
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

Witaj na forum Przy okazji gratulacje z tytułu pierwszej, i to udanej, warki

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
      darekd
      Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
      ...
      2023-02-07, 23:16
    • darekd
      2023.09.02 - Ksawerów k. Łodzi (Browar Ziemia Obiecana) - DOZO Fest 2023
      darekd
      Adres: Pocztowa 10A, 95-054 Ksawerów

Browar Ziemia Obiecana ma przyjemność zaprosić Państwa na trzecią edycję festiwalu piw rzemieślniczych na terenie swojego Atelier. W tym roku gościmy u siebie 8 świetnych browarów z 6 europejskich krajów. Oprócz doskonałego piwa zapewniamy...
      2023-08-29, 16:08
    • Shedao
      Łask, Żeromskiego 72, Browar Koreb
      Shedao
      Naprawdę ta legenda nie ma jeszcze swojego tematu?

Browar znajduje się blisko dworca kolejowego, zatem zdecydowałem się na odwiedziny w drodze do Łodzi. Ma swój sklepik, który jest czynny w dni robocze od 8 do 16. Na zewnątrz mamy górę skrzynek z browaru Bran. W samym sklepie...
      2022-05-09, 09:37
    • dadek
      Szkaradowo 115, Browar Nepomucen
      dadek
      Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
      2025-11-09, 01:19
    • genea
      2019.07.26-28 Street Beer Festival na Urodzinach Łodzi
      genea
      W najbliższy weekend odbędą się obchody 596 urodzin Łodzi. Jedną z imprez towarzyszących temu wydarzeniu jest Street Beer Festival. Odbędzie się na ul. Piotrkowskiej przy pasażu Schillera. Będzie trzynaście browarów, Bractwo Piwne i PSPD. Zapowiedzieli się : Browar Piwoteka​ , Browar...
      2019-07-24, 22:36
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...