Witam z Trójmiasta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kuryl
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.08
    • 35

Witam z Trójmiasta

Witam!
    na forum zaglądałem od jakiegoś czasu, w końcu postanowiłem się zalogować i przywitać.

wszystkim użytkownikom chciałem na wstępie podziękować za stworzenie skarbnicy wiedzy na temat PIWA i wszystkiego co z nim związane.

• dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3656

Witaj juniorze
    Czytaj i czytaj. Forum zacne jest
    Ja czytam od roku i wciąż mało wiem o piwie
    P.S. Przyganiał junior juniorowi
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• dreads
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2009.09
      • 520

Witam!
      Twoje

Mam nadzieję, że masz dużo czasu wolnego, bo czytania jeszcze sporo przed Tobą

Comment

Related Topics

Collapse

• Portomordo0203
        [Sprzedam] - Grainfather G30 rok 2020
        Portomordo0203
        Dzień dobry,

Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.

Cena: 2 500,0 zł

Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...
        2024-07-30, 13:15
      • pietrus96
        Osad w butelkach
        pietrus96
        Cześć,
        dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
        2024-01-13, 21:24
      • e-prezes
        Fortuna, Komes Strong Blonde
        e-prezes
        Nie bez szczypty złośliwości mówi się, że "belgia" (czytaj. belgijskie piwa) jest nudna. Jednym z pierwszych piw belgijskich, które w dawnych czasach wypiłem i całkowicie nie zrobiło na mnie wrażenia to był Duvel. Piwo w takim samym stylu jak to, które opisuję. Kupiłem (albo...
        2023-10-01, 17:32
      • telek
        Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
        telek
        Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
        2023-08-28, 19:07
      • e-prezes
        HB Traditional Brewery, Transylvania Doppelbock Amber Delight
        e-prezes
        Duży, komercyjny browar z Rumunii, wcześniej nazywający się Fabrica de bere Satu Mare, produkujący piwa dolnej fermentacji. Kupiony przez spożywczą firmę Sam Mills Group, która oferuje produkty m.in. na rumuńskim rynku. Od 2016 roku wznowiona produkcja w browarze po zamknięciu w 2014 roku....
        2023-01-22, 15:28
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...