Przedstaw się!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rmanko
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.04
    • 1

Przedstaw się!

Dobry piękny wieczór!
    Tak może dziwnie powitanie, ale ostatnio jest wielka dyskusja nt. nagłówka :"Witam", który ponoć już nie jest trendy. Stąd ta mała odmiana.
    A przechodząc do meritum sprawy. Mam na imie Ryszard i pozdrawiam ze Zgórska koło Kielc z Minibrowaru ERMAN Po przygodach z nalewkami i winami, przyszła pora na warzenie. Na razie zaledwie kilka brewkitów i 5 pierwszych warek ze słodów. To naprawdę wciąga! Mało tego, okazuje się, ze dzięki tym drobnym czynnościom ( z niezliczoną ilością błędów!) w środowisku zaczynam uchodzić się za guru w dziedzinie browarnictwa! O ironio losu... Szczególnie miłe, gdy przyjaciele smakują piwko, mlaskają i ... proszą o jeszcze. I dla tych chwil warto żyć ... No to do częstego usłyszenia (napisania). rmanko
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10846

Witam, Kieleckie piwowarstwo rośnie w siłe
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• macas
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2008.02
      • 682

Witaj , tylko nie przesadzaj z tym częstowaniem bo dla ciebie nic nie zostanie
      Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
      Beniamin Franklin

Comment

• Basik
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2006.06
        • 1308

Dobry bardzo piękny wieczór, przed jeszcze piękniejszym długim weekendem
        Twoje Dobrej zabawy na forum!

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
          2025.07.11-13 - ŚLESIN, Ślesiński Festiwal Piwa
          Ahumba
          Kultowy już Ślesiński Festiwal Piwa powraca z edycją 2025! Na miejscu niezliczona liczba lagerów, ipa, sour ale, porterów, imperialnych stoutów, waizenów czy innych bitterów czy grodziszy
          Żeby nie pić na pusty żołądek, zagoszczą także food trucki, które wypełnią Wasze brzuchy...
          Start
          2025-07-11
          Koniec
          2025-07-13
          Adres
          Ślesin Plaża Towarzyska
          2025-05-03, 08:40
        • pebejot
          Mołdawia, Kiszyniów, Strada Stefan Cel Mare 182, Lake House Brewpub
          pebejot
          Mołdawia to wciąż jeden z najbiedniejszych europejskich krajów o mocno niestabilnej sytuacji geopolitycznej.
          Niemniej jednak mołdawska stolica powoli zmienia się. Jej modernistyczne, betonowe oblicze nabiera bardziej europejskiego kształtu.
          Powstają nowoczesne osiedla mieszkaniowe,...
          2024-01-06, 00:11
        • pebejot
          Iran, Teheran, Kuhak Blvd 22, Behnoush Iran Co.
          pebejot
          Browar przemysłowy znajdujący się na zachodnich przedmieściach irańskiej stolicy między dwoma drogami wylotowymi z miasta.
          Obiekt znajduje się w pobliżu stacji metra Chitgar linii 4, żółtej.
          Jest to linia podmiejska, naziemna, obsługiwana piętrowymi pociągami, które osiągają...
          2023-10-08, 09:22
        • marek67slubice
          przedstaw się
          marek67slubice
          Witam,jestem Marek z Słubic,jestem świeżak na forum,lubie piwko i sam je udanie ważę od roku i gitarka.
          2009-04-20, 22:31
        • quduaty
          Przedstaw SIę
          quduaty
          Witam wszystkich.
          Do wstąpienia w szeregi nakłoniła mnie lektura pewnej książki, wiadomość o tym, że opodal otworzył się sklep Browamatora oraz ostatecznie nieludzka i piwobójcza decyzja przejęcia przez KP mojego ulubionego browaru - czyli Dojlidów. Właśnie jestem w trakcie mojej...
          2003-07-06, 17:58
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...