BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Wyjazd do Hong Kongu i Macao potrzebni współpodróżnicy
Wypadałoby się przedstawić, a więc:
do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
W morzu kiepskiego piwa, jakim raczą się Hiszpanie i turyści natrafiłem na informację, że niedaleko od starówki w Maladze znajduje się browar restauracyjny. Jest to bardzo duże miejsce, ze sporą klimatyzowaną halą wewnątrz oraz małym "ogródkiem" (czy też właściwie podcieniem)...
Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...
Mam następujący problem. Organizujemy w Kole Naukowym Historyków Studentów UJ wyjazd na Kresy i nagle wypisało mi się 6 osób z niego i w związku z tym nie mogę budżetu dopiąć Mam więc 6 wolnych miejsc jakby chciał jechać ktoś z Szanownych forumowiczów.