jesli macie jakieś nowości w tym temacie, coś "pozaksiążkowego", coś z Ostatniej Chwili itp itd to BARDZO PROSZĘ o podzielenie sie informacjami, Dzięki z góry!!!

pokłada zbyt duże nadzieje w mej skromnej osobie, stąd już tłumaczę o co dokładnie się rozchodzi. Mianowicie jako studencina fermentacji dostałam szałowy temat od profesorka do przygotowania: Nowoczesne metody produkcji słodu, z taką malutką aczkowiek znaczącą "radą" , że mają to bym informacje NAJNOWSZE, do tego stopnia, że jeszcze nikt ich nie opubliował w żadnej ksiażeczce ( Bo są TAKIE nowe ;/ ) . Profesorek w swym cyklu "wspaniałych rad" dodał jeszcze, żebym sobie materiałów do ów prezentacji wyszukała w necie. No wiec siadłam i zaczełam szukać, aż trafiłam na browar biz
.

Możemy sobie mówić śmiało na "Ty"

...swoją drogą mógł konkretniej zredagować ten temat ( chodziło mu cyt." najnowsze urządzenia w każdym etapie produkcji słodu" )

, p.s. napisz jakie dokładnie info Cię interesi ( dzieki za linki, szczeg. Balticmalt )

Comment