Przy piwku
Collapse
X
-
Pomogłem
Mam tylko pytanie: Co to znaczy być "osychłym"? -
Kolejna upierdliwa ankieta altruistycznie wypełniona
W ZAMIAN PROPONUJĘ BY KOLEŻANKA WYPEŁNIŁA SWÓJ PROFILOstatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-04-19, 17:19.Comment
-
Też wypełniłem altruistycznie
A profil, droga seksowna blondynko, wypełnia się po kliknięciu na tego brodacza w okularach na górnym pasku stronyComment
-
Nie chodzi nam o zdjęcie tylko o miasto i inne takie duperele, jak to czym się zajmujesz, kiedy masz urodziny...Comment
-
Ja tez wypełniłamW ramach obowiązków "pracowych".
Haseł nie podałam, ale jakby koleżanka chciała swoje.....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
W ramach relaksuteż wypełniłem.
Mam uwagi do punktu 3. ankiety. W wielu przypadkach telefon kom. to także narzędzie pracy, także wydaje mi się, że powinno być osobno wyszczególnione, czy wyciszamy telefon w pracy lub podczas zajęć szkolnych bądź wykładów.Comment
Related Topics
Collapse
-
Smoke & Shadows od Browar Dziki Wschód
Peated Foreign Extra Stout
7,5 ABV / 19 P
Napisano że to Piwo ciemne... smakowe. Oraz że to pierwszy #multicollab z 10 multitapami. Ale miejsce warzenia tajne.
----------------------------------------
...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-06-08, 11:34 -
-
Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.
Sam lokal...3 Photos-
Channel: Armenia
2025-03-25, 22:19 -
-
Jest! Piękny, grubaśny i matowy... znaczy się, Piwowar od PSPD w nowej odsłonie jest u nas już w sprzedaży.
Właśnie zaczytujemy się jak zostać blogierem piwnym.
Piwowar - polski magazyn dla piwowarów domowych.
W numerze 52 :- Wywiad numeru Nie przetrwamy
2025-03-13, 10:16 -
Na pewno Lipawa ( bo tak brzmi polska nazwa tego miasta) zasługuje na nieco więcej niż pospieszne przemykanie z parasolem w ręce przez uliczki, jak to miało miejsce w moim przypadku. Niestety trafiłem na mały armagedon pogodowy i musiałem bardzo zawęzić tamtejsze peregrynacje. Z drugiej strony...3 Photos
-
Channel: Łotwa
-
-
Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.
Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...-
Channel: Litwa
2025-01-07, 15:02 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment