Abernacka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zgroza
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2008.03
    • 3620

Abernacka

Nie zdazylem sie dokladnie umowic z Abernacka na spotkanie na Jutlandii. Czy ktos moglby mi przeslac na priv jego nr telefonu? Z gory dziekuje.
    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.
  • zgroza
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2008.03
    • 3620

Wielkie dzieki, zalatwione.
    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Niemcy, Leezen, Schloßstraße 1 a, Handwerksbrauerei Hennings
      dadek
      18.07.2025 przy okazji zwiedzania Schwerina postanowiliśmy udać się na drugą stronę ogromnego jeziora Schweriner See, nad którym leży miasto. Naszym celem była miejscowość Leezen na wschodnim brzegu i znajdujący się tam browarek Hennings (powstały w 2012 roku), który oficjalnie otwiera...
      2025-09-28, 01:39
    • ART
      Warszawa, ul. Poborzańska 39, Szyszka Chmielu Bródno
      ART

Sklep znajduje się w dzielnicy Bródno, na warszawskim Targówku – spokojnym osiedlu z dostępem do zieleni i komunikacji.

Dzień wcześniej w okolicy ul. Chodeckiej po powrocie Spod kopyta nie zdążyłem przed 22 i poznalem beznadziejną ofertę lokalnej żabki...
      2025-08-23, 15:51
    • ART
      Midtfyns Bryghus, Rough 2 Snuf
      ART
      9,5ABV / 20,1 P
      7 różnych słodów, syrop rodzynkowy, cukier kandyzowany i morszczyn pęcherzykowaty

pierwsze wrażenie - przegazowany domowiec

Trochę przekombinowane, ale są suszone owoce, podpiekane nuty i nieco alkoholowości. No i dużo mocy w nim tkwi....
      2025-05-19, 06:52
    • Konrad131
      Witam szanowne grono!
      Konrad131
      Wypadałoby się przedstawić, a więc:
      do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
      Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
      2023-03-31, 14:18
    • bastion
      Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
      bastion
      Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
      Centrum...
      2025-02-02, 20:53
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...