Likwidować martwe dusze!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • igi
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.02
    • 44

Moim zdaniem to nie sztuka nabić sobie sporą liczbę postów-wystarczy trochę przywitań,parę opinii typu" ha,ha,ha" itp.
    Ja piszę właściwie tylko wtedy gdy mam naprawdę coś do powiedzenia.A na forum jestem prawie codziennie-czytam interesujące mnie rzeczy,identyfikuję swoje etykiety itd.I myślę,że większość forumowiczów działa na takiej zasadzie-i niech tak zostanie!
    Pozdrowienia dla wszystkich "żywych" i "martwych"

Comment

• remfire
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.03
      • 1334

W pełni popieram igi !!!! Nie jest żadnym zaszczytem dużo gadać . Lepiej mówic mało ale mądrze i tam gdzie sie powinno . Mam nadzieję że nikogo tym nie obraziłem , ale ilośc zamieszczonych postów tak naprawdę o niczym nie świadczy - więc nie wim czy jest ważną informacją ile kto ich zamieścił. Może to powinno być odnotowywane tylko w danych indywidualnych??? Ewentualnie można wymyślić jakieś stopnie wtajemniczenia np NOWY - do 100 postów , Junior 100- 500 postów itd. A może jakieś nazwy związane z piwkiem ???

Comment

• arzy
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.06
        • 2814

Chyba już ktoś o tym pisał, ale tak dla przypomnienia.
        Likwidowac tylko tych którzy się nie logują. Te osoby które się logują i nie zamieszczają swoich wypowiedzi, zostawić w spokoju.
        "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        Bractwo Piwne
        Skład Piwa
        Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• bubu
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2003.05
          • 16

no coz, kiedy odkrylam strone nie ukrywalam zachwytu, kopalnia wiedzy i kropka. Potem problemy z netem, teraz z czasem...
          Ja proponuje zostawic wszystkich martwych. Jesli sie nie odzywaja a czytaja to widocznie ich to interesuje (tak jak mnie!)
          Ale jak juz zlapie "gleboki oddech" i doprowadze swoje zycie i komputerek do ladu obiecuje grzecznie pisac.
          To tyle.
          nie calkiem martwa dusza.
          I dla wszystkich zywych i martwych, za browar.biz!

Comment

• Hannibal
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.03
            • 1426

Uważam, że martwe dusze powinny pozostać na browar.biz. Wiele jest przecież osób, które logują się tylko po to, aby poczytyać sobie trochę o piwowarstwie. I niech sobie czytają.
            "All the good things for those who wait"

Comment

Przetwarzanie...