No cóż, początkowo wydawało mi się, że to przez fakt posiadania trzech instalacji na trzech kompach bez hasła wejściowego. A są jakieś powody takiego zachowania się programu?
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2007-11-21, 12:27.
Hmm...a ja byłam pewna, że mój tak net osłabł, że nawet gg nie jest w stanie uciągnąc...Ulżyło mi
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Łukasz Fołtyn wziął się za politykę więc gg fiksuje. Nota bene straszny z niego marksista.
P.S. U mnie jakoś działa dobrze.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Łukasz Foltyn od dłuższego już czasu w żaden sposób nie pracuje nad rozwojem czy utrzymaniem obecnego GG. Wręcz jest to poza sferą jego zainteresowań.
Piastowanie przez niego funkcji członka Rady Nadzorczej było niejako formalnością z uwagi na posiadane ~1/5 udziałów.
Wraz z rozpoczęciem kampanii w mediach w 2006 roku, Łukasz Foltyn zrezygnował z członkostwa w RN, nie podjął żadnego nowego formalnego czy nieformalnego stanowiska w GG, a jego udział w akcjach zmniejszył się.
A skoro już tyle napisałem to dodam, że rok 2006 to tylko rozpoczęcie skromnej kampanii, natomiast Łukasz Foltyn nie jest nowicjuszem w polityce: od lat współtworzył i redagował portal lewica.pl, wspierał materialnie i organizacyjnie wiele wydawnictw czy imprez oraz był członkiem zwyczajnym PPS.
Browar restauracyjny, lub inaczej, restauracja the Populist z mikrobrowarem Torch Brewery, dwa w jednym.
dojazd taksówką, są tanie ale trzeba najpierw się spytać ile kosztuje bądź zauważyć działający taksometr. Można też metrem, stacja Osmanbey i stamtąd ok 1km z buta.
Lokal...
Ponieważ GG ostatnio szwankuje i chyba prostą drogą zmierza w kierunku odpłatności za usługi, mam propozycje pod rozwagę. Od razu zastrzegam, że nie bardzo znam się na tym i nie wiem, czy to w ogóle technicznie możliwe i sensowne.
1. wewnętrzny komunikator, wbudowany w browar.biz....
Ponieważ wybieram się na jakiś jeszcze nie określony czas do Rotterdamu zwracam się z uprzejmą prośbą o poszerzenie moich piwnych wiadomości z tego piwnego kraju.
Muzea piwowarstwa, giełdy, klimatyczne lokaliki itp.
Comment