Ja też korzystam z Gadu-Gadu. To bardzo praktyczny program, lecz dopiero niedawno udało mi się namówić clarq'a aby go zainstalował. On jest bardzo zasadniczy i odpowiedzialny, i w dodatku nie lubi takich programów.
Gadu-Gadu
Collapse
X
-
Ostatnio ponownie odkryłem bardzo ciekawy program - Miranda IM. W jednum programie można korzystać z większości komunikatorów światowych, żadnych reklam, stabilność działania, i co dizwne, potrafi się łączyć z GG nawet gdy oryginalny klient tego odmawia. Nie wiem jak ta wersja, ale wcześniejsze, które testowałem niezbyt chętnie działały z Win98. Teraz mam parę WinXP i najnowsza Miranda i działa. Zachęcam do testowania. I jeszcze jedno, ponieważ podstawowym protokołem Mirandy jest ICQ, więc może wróci zainteresowanie nim na teren Polski?Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)Comment
-
Miałem kiedyś Mirandę i właśnie... były z nią problemy. Ale to było ładnych parę lat temu, gdy rozmowy przez gg były tylko dodatkiem do programu oryginalnie zaprojektowanego do wysyłania SMSów.
Trzeba by odnowić znajomość z Mirandą.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Naprawdę warto. Jestem bardzo mile zaskoczony stabilnością i funkcjonalnością nowej Mirandy. Tylko trzeba poświęcić parę chwil na dopieszczenie konfiguracji. Jakby co, służę pomocą.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)Comment
-
tak, w dobie chrzaniącego się gg i wysokich rachunków telefonicznych, nie ma to jak stałe łącze i Skype
a do tego jeszcze za swatkę mogłam porobićmiłych rozmów wszystkim Skype'owcom
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
no właśnie, ale jak ktoś nie ma telewizora, stacjonarnego radia, piwa, ani możliwości skoczenia do sklepu - no to już tylko Skype pozostaje...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
cyborg_marcel napisał(a)
no właśnie, ale jak ktoś nie ma telewizora, stacjonarnego radia, piwa, ani możliwości skoczenia do sklepu - no to już tylko Skype pozostaje...Ja mam i tv ,stacjonarne radio też się znajdzie , piwo też i możliwość w razie "W" skoczenia do sklepu.Ale się pochwaliłem
. GG doprawdy fisiuje ostatnio strasznie.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarz napisał(a)
Ale za to z Kim można pogadać
Krzysiu> u mnie do zesżłego tygodnia też jakoś działało, a dzisiaj najwyraźniej tylko wybrani mają ten zaszczyt, czyli ze znanych mi osób = tylko TyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
dziś u mnie z przerwami ale jakoś funkcjonuje. skorzysałem z sugestii MJP - i przesiadłem się na Mirandę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Mała dygresja tak obok tematu.Wadą Gadu Gadu (jak i innych środków przekazu komunikacji) jest to że można eż rozsyłać głupoty. Dzisiaj właśnie na gg otrzymałem takie coś:
> |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^\||
> | Z Y W I E C |'""|""\______
> | _____________ l ||__ |__|)
> (@) |(@)"""**|(@)(@)**|(@)
z podpisem że jest to "to jest samochod z piwem przynoszacy szczescie"Ostatnia zmiana dokonana przez peter_1000; 2005-01-18, 23:25.Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarniaComment