i na koniec opakowanie pierwotne
butelka - 63,16%
beczka - 32,73%
puszka - 3,95%
pet - 0,16%
butelka - 63,16%
beczka - 32,73%
puszka - 3,95%
pet - 0,16%

bo przecież nie ma tu na liście piwa z 3 najczęściej wpisywanych do Dziennika browarów polskich.
). Statystyki 7,8, świadczą, już na szczęście, że należę do piwoszy "świadomych", zwracających dużą uwagę na to co piją. Poświęcam dużo wysiłku (biorąc pod uwagę jak trudno je kupić w Polsce) na znalezienie piwa które mnie interesuje, nie zadowalając się bezsmakową masówką. Spożycie, niektórych, browarów, jak Janów Lubelski czy Czarnków jest związane, ze ściśle planowanym miejscem spędzania wolnego czasu (urlopu), pod kątem, możliwości zdobycia ciekawego piwa. Na razie, jeszcze niewiele, wytwarzam i spożywam, piwa domowego ale mam nadzieję, że w 2004 roku, to się zmieni, na lepsze.
bo przecież nie ma tu na liście piwa z 3 najczęściej wpisywanych do Dziennika browarów polskich.
[/B]
Z drugiej strony dostępność piwa "innego"jest katastofalna.Trzeba jeździć po Polsce,spotykać się z Forumowiczami i wymieniać swoje zdobycze,jeździć na giełdy i też się wcześniej umawiać na wymiankę-to mi się akurat podoba,ale nie każdy ma czas i kasiorkę na różne eskapady i sięga po to co jest w sklepach...
Może to być też Bosman jak i Kasztelan.
Nawet Grupa(w skrócie) Brok-Strzelec potrafiła namieszać z porterem.KP raczej specjalizuje sie w zamykaniu browarów i likwidowaniu ilości marek oraz próbie ,aby piwa z KP smakowały identycznie i im się to doprawdy udaje
Comment