Jaka jest szansa na noworoczny prezent i uproszczoną wersję dziennika
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Szansa chłopaki to jest zawsze, tylko czas nie z gumy, ale się może w tym roku Art wyrobi.
Staram mu się przypominać tą obietnicę wprowadzenia poprawek w DP co najmniej co drugi dzień.
Krótko o dzienniku piwnym
Aktualnie wersja beta, Twoje wpisy zamieszczane w Dzienniku Piwnym nie są widoczne dla innych Użytkowników. Wkrótce rozbudowa o wykresy i inne ciekawostki. Zapraszam do zabawy!
Art
Na ile ona jeszcze jest aktualna ??
P.S.
Popatrz Art'cie jacy Ci forumowicze są upierdliwi
Uprościć... uprościć... uprościć...
Dla fanatyków niech zostaną te rubryki, które są, ale powinna być możliwość nie wypełnaina wszystkiego. Dla mnie godzina spożycia, cena, miejsce zakupu, a nawet nazwa piwa i jego balingi to jest dodatkowy balast, który zajmuje czas. I przez ten balast jest duża szansa, że w tym roku może mi się odechcieć klepania tych wszystkich rybryczek...
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Pytanie średnio rozwiniętego-informatycznie:
Czy jest możliwość (jeśli tak, to jak?) obejrzenia statystyk - zestawienia sumarycznego za lata, w których prowadziłem DP, czy muszę sobie "na piechotę" dodawać osiągnięcia w poszczególnych latach?
I ja mam pytanko:
Czy mozna zacząc pisać dziennik od nowa?
Ze względu na brak dostepu do netu miłem 240 dni przerwy.
Chciałbym wymazać ten okres z mojego dziennika i zacząc sumiennie go wypełniać od 01.01.2006
To co mnie uderzyło w nich to brak niektórych wydawałoby się uznanych marek. Może nie startowały? Ale jeśli tak to dlaczego?
np. nie widzę Maltgarden, Hopito, Dear Bear, Pracownia Piwa, AleBrowar, etc. A np. Harpagan tylko jeden brąz....
Z wczoraj na dzisiaj aktualizowana była spora część oprogramowania na serwerze i coś gdzieś może nie działać. Proszę o info gdyby próba otwarcia jakiejś strony (która działała tuż przed aktualizacją) kończyła się wywalaniem błędów lub pokazywała się w ogóle pusta strona....
Comment