adam16 napisał(a) Czyli dziś idziemy wcześnie spać. Bez Browaru, z samotnością w sieci nie da się walczyć. Oby jutro wszystko działało.
Arcie - POWODZENIA!
A nie nie, spać w żadnym razie. Ja na tą okazję warzę dziś wieczorkiem portera. Może go nazwę Nowy Browar albo Stary Browar
adam16 napisał(a) Bez Browaru, z samotnością w sieci nie da się walczyć.
cóż, Browar to najlepszy sposób na samotnościowanie się, nawet milczące a pocichutku powiem, że są też inne sposoby, ale cicho sza! coby Arta nie zranić
Art> życzę owocnej nocy i obyśmy jutro mogli wrócić na odmienione łono Browaru (jak to pięknie brzmi!)
mam nadzieję, że mój system pozostanie kompatybilny z nowym Browarem i że prawdopodobieństwo inteligentych postów się zwiększy (a czy będzie opcja zmiany pejzażu?)
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
o kurczaczek, ale napięcie! czy mam się wcześniej wylogować? czy system sam mnie wyrzuci? czy strona po odświeżeniu po prostu się nie znajdzie? istnie hitchcockowski wieczór, jak dla mnie
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Faktycznie moment podniosły. Może by jakiś hymn zaśpiewał albo rotę???
A jakbyśmy nie mieli już dzisiaj okazji, to do zobaczenia w nowym lepszym świecie
jeszcze tylko około 5 minut ... a potem?
poza tym przemawia również przez Cyborga ten nieszczęsny szczątek kobiecości - umieram z ciekawości! (tak, tak, do rymu wyszło...)
co to będzie? co to będzie?
I kolejne nowe dla mnie piwo od wielbłąda. Ekstrakt 12°, alkohol 4,9%.
Żółciutkie jak kurczaczek na Wielkanoc (no może z tych ciut bledszych), mocno mętne.
Piana wysoka na około 3 cm, gęsta, drobniuteńkie oczka, jednak długo się nie utrzymała. Został cieniutki kożuszek...
Mama zamiar zabrać sie za warzenie piwka, jestem totalnym amatorem, nigdy tego nie robiłem. Swoją pierwszą próbę chce zrobić na brewkicie. Później zająć się zacieraniem(po 2-3 brewkitach).
Comment