BrowarBizowy Dziennik Piwny w Androidzie - komentarze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• kamcio1990
    replied
    Tylko przydała by się aktualizacja bazy danych, bo dużo piw brakuje na liście.

Leave a comment:

• Samael
    replied
    Bardzo fajna aplikacja ! Dziekuje

Leave a comment:

• shajen
    replied
    A jednak po głębszej analizie okazało się, że błąd był tylko u mnie (o ironio ). Zatem wszystko działa ok, zachęcam do update'owania swojej bazy i korzystania.

Leave a comment:

• shajen
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat
    Może trzeba by wymyślić jakiś mechanizm który będzie automatycznie aktualizował bazę ściąganą przez aplikację po aktualizacji bazy browarbizowej?
    Mówisz masz. Baza danych aktualizowana jest od dzisiaj z automatu (wystarczy zaznaczyć opcję automatyczna aktualizacja, aby być na bieżąco z browar.bizem), codziennie o 3:00.

*UWAGA*
    Wiem, że nowo dodane piwa (których nie było wcześniej w bazie) pojawiają się na końcu rozwijalnej listy w programie, a nie w porządku alfabetycznym. Błąd ten leży już po stronie aplikacji, a nie bazy danych, więc zajmę się nim później.

Leave a comment:

• Swiecz
    replied
    W bazie piw "mobilnej" nie ma także Twierdzowego Ciemnego w wersji "świątecznej" (korzenno-miodowej) - a przy dodawaniu przez stronę jest.

Leave a comment:

• M-kwadrat
    replied
    zdezaktualizowana baza?

Chyba się zestarzała baza ściągana do programu (mimo, że pisze że mam najnowszą) - chciałem dodać "Dobry Wieczór" z Pinty i nie ma go na liście (w bazie browar.biz zostało dopisane do piwa "Wesołych Świąt"). Do tego jak wybiorę rzeczone "Wesołych Świąt" to piwo się nie dodaje na serwer i dostaję błąd "Błąd podczas dodawania piwa: Nie wybrano piwa lub błędny ID piwa". Inne piwo z Pinty (Browar na Jurze) się dodało prawidłowo.

Może trzeba by wymyślić jakiś mechanizm który będzie automatycznie aktualizował bazę ściąganą przez aplikację po aktualizacji bazy browarbizowej?

Leave a comment:

• JAckson
    replied
    Mam dość starą wersję 1.1.0. Na razie nie zmieniam. Poczekam na stabilność. Chociaż wczoraj nie mogłem wysłać piw na serwer. Na szczęście dzisiaj jest ok.

Leave a comment:

• Seta
    replied
    Lepiej byłoby, jak wspomniał Art, żebyś zaprenumerował ten wątek (możesz dostawać maila po każdym poście tu napisanym). Jeśli info pójdzie tylko na Twoje PW, pozostali nie będą nic wiedzieć o problemach.

Leave a comment:

• shajen
    replied
    Widzę, że jakieś większy kłopoty się pojawiają. Trzeba działać. Jak tylko uporam się z sesją to wezmę się na poważnie za wszystkie błędy. Widzę, że wszelkie zmiany ad-hoc zdecydowanie źle wychodzą, dlatego też proszę o cierpliwość w oczekiwaniu na solidną poprawkę.

Aha, wszelkie problemy bardzo proszę w miarę treściwie wysyłać do mnie na priv, bardzo mi to pomoże, a Wam również w przyszłości

Póki co

Leave a comment:

• mwa
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda
    Jak nie urok, to sraczka, teraz "podana data jest nieprawidłowa". Uch!
    Mi też często to wywalało. Poczekam i już się nie stresuję.

Leave a comment:

• zgoda
    replied
    Jak nie urok, to sraczka, teraz "podana data jest nieprawidłowa". Uch!

Leave a comment:

• dyczkin
    replied
    O czytaj częściej browar.biz

Leave a comment:

• ART
    replied
    Zaprenumeruj sobie ten wątek

Leave a comment:

• shajen
    replied
    Mam trochę rzeczy na głowie i zapomniałem Drobna awaria serwera po mojej stronie, za co z góry przepraszam. Tymczasowo postawiłem serwer niedokońca stabilnie, jednak powinno działać. Niebawem powinno wszystko wrócić do normy (choć będą to zmiany niezauważalne). W przyszłości proszę o jakieś privy do mnie (wtedy duuużo szybciej naprawię bo leci na maila).

Wszystkie opisane powyżej problemy powinni zniknąć, jeśli by tak się nie stało dajcie znać.

Leave a comment:

• ART
    replied
    Pewnie coś się zmieniło na serwerze Shajena. Trzeba czekać na autora

Leave a comment: