BrowarBizowy Dziennik Piwny w Androidzie - komentarze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Seta
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda
    Od paru dni podczas próby dowolnej operacji na serwerze (aktualizacja bazy, dodanie piwa) dostaję komunikat "nieznany błąd, spróbuj później".
    Mam to samo. W markecie pokazuje, że mam wersję aktualną.

Leave a comment:

• anteks
    replied
    Przeinstalowałem, zniknęły wszystkie piwa i browary

Leave a comment:

• mwa
    replied
    A ja już od dwóch tygodni się skończyłem zapiski, bo już mi się odechciało zabawy z programem. Raz wchodzi, raz nie, raz nie łączy z netem itd - po prostu się zniechęciłem do tego.
    Trzeba będzie tylko dopracować ten program i będzie można z niego korzystać do woli - gratulacje za pomysł.

Leave a comment:

• anteks
    replied
    U mnie od Koreba w dół brak listy piw

Leave a comment:

• zgoda
    replied
    Od paru dni podczas próby dowolnej operacji na serwerze (aktualizacja bazy, dodanie piwa) dostaję komunikat "nieznany błąd, spróbuj później". Wersja ostatnia z marketu, po przeinstalowaniu to samo.

Leave a comment:

• Bombadil13
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
    wszystko zmienia na butelkę
    Marudzisz... ciesz się, że nie na PETa. Jakby te Twoje portery w PETach wyglądały

Leave a comment:

• shajen
    replied
    Zająłem się tym szybciej bo jak słusznie przypuszczałem wina była po stronie spożywanego piwa podczas produkcji dziennika i naprawdę śmiesznych błędów (literówki w kodzie).
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta
    Nie chciało mi wczoraj dodać Lwówka Książęcego. Powód - błędny ID piwa.
    Naprawione

Mi działa prawie wszystko. Prawie, bo obojętnie jakie podam opakowanie, to we wpisie jest butelka. Beczka, puszka, PET - wszystko zmienia na butelkę
    Jeszcze jeden drobiazg:
    Wszystkie piwa dodał mi jako pite z butelki, a kilka miałem wypitych z beczki.
    Naprawione

W obu przypadkach poprawki były po stronie serwera, wersja aplikacji zostaje bez zmian. Dziękuję za stałe usprawnianie aplikacji, mam nadzieję, że to nie przeszkadza w użytkowaniu

To tak jak Psikutas bez "s"?
    Dobre

Leave a comment:

• shajen
    replied
    Też to u siebie zauważyłem. Postaram się to poprawić jak tylko uporam się z sesją

Leave a comment:

• Mason
    replied
    HTC Willdfire (bez "S").
    To tak jak Psikutas bez "s"?

Mi działa prawie wszystko. Prawie, bo obojętnie jakie podam opakowanie, to we wpisie jest butelka. Beczka, puszka, PET - wszystko zmienia na butelkę

Leave a comment:

• Seta
    replied
    Jeszcze jeden drobiazg:

3. Wszystkie piwa dodał mi jako pite z butelki, a kilka miałem wypitych z beczki.

Leave a comment:

• Seta
    replied
    1. Nie chciało mi wczoraj dodać Lwówka Książęcego. Powód - błędny ID piwa.
    Może coś z objętością? Wypiłem tylko 200ml.

2. Nie działa mi uaktualnianie przez WiFi (nie widzi połączenia). Przez net jest OK. HTC Willdfire (bez "S").

Leave a comment:

• mwa
    replied
    Mi od soboty też działa. Starsze piwa uzupełniłem, aktualizacja przebiegała normalnie. Nie wiem co powodowało awarię poprzednio, ale działa już dobrze.

Leave a comment:

• ART
    replied
    Mi działa ok.

Leave a comment:

• shajen
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa
    Od ostatniej aktualizacji miałem znów problem z dodaniem piwa (można było tylko z teraźniejszą datą-nieprawidłowa data).
    Obecnie nawet nie może zaktualizować i po chwili wywala program.

Usunąłem go i zainstalowałem ponownie, nadal nie może się zaktualizować (zasięg jest, net działa).
    Niepokojące wieści W zasadzie zmiany między 1.1.0 a 1.1.1 nie dotyczyły w żadnym wypadku daty, godziny (właściwie parę drobiazgów poprawiłem) i dziwi mnie, że masz taki błąd. Co znaczy nie może się zaktualizować? Aplikacja, baza danych czy co? Kiedy dokładnie wywala program bo to nie najbardziej martwi

Leave a comment:

• mwa
    replied
    Od ostatniej aktualizacji miałem znów problem z dodaniem piwa (można było tylko z teraźniejszą datą-nieprawidłowa data).
    Obecnie nawet nie może zaktualizować i po chwili wywala program.

Usunąłem go i zainstalowałem ponownie, nadal nie może się zaktualizować (zasięg jest, net działa).

Leave a comment: