Your online wine making, home brewing, & kombucha making supply store. From beer and wine making kits to complete recipes we have you covered. Free shipping on orders over $125.
Możesz od tego zacząć i poszukać odnośników do innych sklepów w Stanach.
Maciek Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Poszperaj w internecie - wszystko idzie znaleźć. Nie sądzę żeby na forum ktoś mógł Ci pomóc, chyba że ktoś mieszka w tej okolicy.
Powinieneś szukać także w okolicy - w największym dużym mieście, to powinien się znaleźć jakiś większ sklep.
W mniejszych miejscowościach sa też sklepy, ale najczęściej nie działają w internecie. Warto więc także poszukać jakiegoś lokalnego towarzystwa piwowarów domowych - a jest ich tam sporo, skontaktować się z kimś mailowo i spytać o radę. Piwowarzy są dla siebie bardzo uczynni, nawet międzykontynentalnie, spróbuj.
Wysłałem wczoraj jednego maila i zobaczymy czy sie odezwą.Co do tych lokalnych ...to jak na razie musze poszperać w sieci,bo wyjeżdżam dopiero pod koniec maja.Pozostaje tylko szukać,szukać,szu....
Jak na razie coś cienko mi wychodzi to szukanie.Znalezienie sklepu w ineternecie to nie problem,ale z dotarciem tam jest ogromny kłopot.wysłałem jeszcze ze 10 mailiTeraz moge tylko dodać że sklep może być w obrębie całego New Jersey...
Ostatnia zmiana dokonana przez Chris; 2005-01-02, 20:43.
Tu masz jeszcze odnośniki do stron związanych z piwem i piwowarstwem domowym w USA. Są tam także fora dyskusyjne. Tam chyba najszybciej znajdziesz pomoc.
Resources for craft brewers and home brewers, including The Beer Recipe Calculator for beer recipe formulation, The Hop Vine home brewing discussion forum, and other beer making resources for the creative home brewer.
Greetings, Beerlings! Take me to your lager… Getting a lot of questions and concerns related to the Recipator and the Brews And Views Bulletin Board. Rest assured: BOTH will return. The Recip…
Mam nadzieję, że nawał informacji Cię nie przygniecie. Owocnego szukania.
Maciek Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Witam,
Jak niektórzy już wiedzą a inni jeszcze nie, zakupiłem dużą kolekcję która pochodzi z Rosji a sprowadził ją do kraju kolega guma.
Z racji że zbieram Polskę, Serie oraz Afrykę, znaczną część kolekcji postanowiłem odsprzedać.
Kapsle polskie oczywiście na sztuki: Zdjęcia...
Kolejnym miejscem odwiedzonym przeze mnie w Równym, była pizzeria Pieno Piano. Przybytek do którego tak sam z siebie raczej bym nie przybył, przyciągnął mnie tym, że na jego terenie działa mikrus rzemieślniczy Krużak.
Restauracja Pieno Piano jest częścią sieci lokali (...
Comment