Infekcja?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ejjo
    Czy to infekcja?
    ejjo
    Witam Was drodzy piwowarzy.
    Jestem tu nowy, ale mam za sobą ok 10 warek i bardzo chętnie Was czytam.
    Tym razem mam jednak problem.
    Zrobiłem z racji braku czasu ciemne piwko z ekstraktów i je nachmielilem. Drożdże jakieś lipne gozdawy i leniwie ruszyły.
    Po 2 tygodniach...
    2019-12-01, 21:04
  • Kwachu1444
    Prawdopodobna infekcja - Pomocy
    Kwachu1444
    Witam,
    Do piwowarstwa domowego wróciłem po rocznej przerwie. Z braku środków wynajmowałem pokój a nie dostałem zgody na warzenie od właścicielki, bo "przecież każdy alkohol w domu robiony to bimber, a ten co go robi to pijus". Sytuacja się poprawiła i zainwestowałem w...
    2020-03-31, 22:19
  • dadek
    Gryfice, Nowy Świat 8, Browar Folga
    dadek
    Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
    2019-09-27, 05:46
  • darekd
    Hoppy People, I Love Hop #13
    darekd
    Browar kraftowy założony w 2016 w Sierre (kanton Valais w południowej Szwajcarii).

DDH DIPA czyli Double Dry Hopped Double India Pale Ale

https://www.hoppypeople.com/

8,9 % alk.

Chmiele: HBC 630 (US), Nectaron (NZ), Citra (US),

Aromat...
    2025-07-17, 22:57
  • heckler
    Czechy, Morašice, Morašice 12, Pivovar Rauš
    heckler
    Morašice, to mała wioska w Kraju Południowo morawskim. Najbliższe większe miasto to Znojmo, a i do niego będzie ze 25 km.

Rodzinny browarek Rauš znajduje się w przerobionym garażu rodzinnego domu. W sumie jest to dom dziadka, a wnuk Pavel Rauš jest tam piwowarem.
    Bardzo
    ...
    2025-07-02, 12:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...