Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Ocena receptury na RIS

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• darekd
    Karl Strauss, Wreck Alley Imperial Stout
    darekd
    Browar rzemieślniczy z San Diego w Kalifornii, który w tym stanie ma jeszcze sieć browarów restauracyjnych. Działa od 1989 r.

Nazwa browaru to hołd złożony Karlowi Straussowi niemieckiemu piwowarowi pochodzenia żydowskiego, który dostał się do Stanów w 1939 r. i zrobił karierę...
    2024-08-22, 22:23
  • Prusak
    Rodauner, Gigerl
    Prusak
    Mocniejszy wariant lagera wiedeńskiego Strizzi z tego samego browaru, choć określony na etykiecie jako Wiener Spezial (na stronie piszą też, że można to piwo traktować jak session bocka).
    E: 15, 9
    Alk: 5,9
    Piękny rubinowo-bursztynowy kolor, piana niezbyt obfita, zostaje cienka...
    2023-05-10, 13:19
  • bastion
    Słowacja, Ruzomberok, Marianska 3, Craft Beer Restaurant Cierny Kamen.
    bastion
    Ponieważ nie udało mi się umówić na wizytę u źródła, w browarze Cierny Kamen w Liptovskych Revucach, trzeba było zastosować wariant ''B'' czyli wizytę w ich firmowej knajpie.

Ta mieści się praktycznie w samym centrum Ruzomberku, do którego dojście z dworca kolejowego i autobusowego...
    2023-01-05, 22:43
  • Anahan89
    Przepis na najzwyklejszego RISa, porada.
    Anahan89
    Hej,
    męczy mnie moja luba, bo RIS to jej ulubiony styl piwa, zebym jej uwarzyl. Przymierzam sie do zrobienia 10 l, ale nie moge znalezc przepisu- chodzi mi o najzwyklejszy, bez udziwnien na wlasnie 10 l. Dodatkowo slyszalem o trudnosciach z fermentacja tak gestej brzeczki. Jakich drożdży uzyc....
    2018-01-16, 15:05
  • pebejot
    USA, Nowy Jork, 78N 11th st, Brooklyn Brewery
    pebejot
    Na Brooklynie, niedaleko Greenpointu znajduje się browar restauracyjny Brooklyn Brewery.
    Browar działa od 1987 roku i zlokalizowany jest w typowo amerykańskiej, ponurej przedmiejskiej dzielnicy z samobójczą urodą architektury.
    Do browaru najłatwiej dostać się metrem do stacji Nassau....
    2022-03-08, 14:02
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...