Witam .Wie ktoś może jakie są przepisy dotyczące sprzedaży swojego piwa np w swojej knajpie. Słyszałem o paru pubach które sprzedają swoje piwo ciekaw jestem jak to wygląda od strony papierkowej.
Jeżeli masz czas i bardzo dużo pieniędzy na rozkręcenie takiego biznesu to gratuluje świetnego pomysłu. Jezeli nie masz jednej z tych rzeczy to nie warto podchodzić do tego tematu.
Na początek zapoznaj się z tym tematem: http://www.browar.biz/forum/showthre...+restauracyjny
Zastanawiałem się, czy dwutygodniowy pobyt w północnej Portugalii uprawnia do założenia takiego wątku, ale moje skrupuły zostały przełamane, kiedy okazało się, że nikt wcześniej tego nie zrobił.
Kraj niby wina, z wielkim kobinatem chlania, pardon, degustowania w Viilla Nova de Gaia...
Duży browar z wyszynkiem w industrialnym otoczeniu na dawnych poprzemysłowych terenach z dala od centrum Belgradu.
Modne miejsce, idealne na odpoczynek z dala od miejskiego zgiełku i atrakcji turystycznych.
Z centrum najlepiej dojechać tramwajem 12 do przystanku Hipodrom i przejść...
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...
knajpa jest godnym następcą 'zakładu mięsnego'
mamy tu 17 (chyba) kranów i smaczną pizzę na miejscu
klimat pozostał z grubsza ten sam, tyle że inicjatywa ma historię...
otóż ekipa 'white crow' w całości i z szyldem zaimportowała się z mińska
skąd musiała się...
Comment