Elektryczny kociołek do zacierania z Lidla
Collapse
X
-
Przyszła mi do głowy jeszcze jedna zaleta kociołka. Mając kociołek oraz gar i gazówkę, można warzyć dwie różne warki piwa jednocześnie.Comment
-
Nie ma to jak przyjechać do Warszawy kilka godzin po spotkaniu browarbizowiczów na Jagielle.
Nie ma to jak zbudzić się w wolną sobotę o 7 rano i z głupia frant wczytać się na parę godzn w forum.
Nie ma to jak zajrzeć do najbliższego lidla pod wpływem chwili.
Nie ma to jak kupić kociołek w cenie promocyjnej 139,9 zł.
Test we wtorek.
P.s. Jeszcze jeden zostałbrloin; od Szczecina do WrocławiaComment
-
A nie wie ktoś czy taka promocja jest co weekend? W Warszawie w Lidlu w Al. Jerozolimskich są ale kosztują 199złComment
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Comment
-
Comment
-
-
Abernacka nie czepiaj się... W sierpniu (a właściwie w lipcu) to nie był poprzedni raz, tylko obecny. W Biłgoraju było kilka pasteryzatorów na przełomie lipca i sierpnia. Ja kupiłem przedostatni - od tego czasu nie było. I podobnie w większości Lidlów w kraju. Jak gdzieś jest i się Ci przyda to trzeba brać!Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
Comment