Witam! mam do odsprzedania słód pilzneński w ilości 40kg, w cenie 2,50zł/kg. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt. Jestem z Wrocławia. Pozdrawiam.

Odsprzedam słód pilzneński-40kg

Collapse

X
- 

Tagi: brak
- 

Jeśli jeszcze aktualne to podłączył bym się pod e-prezesa w dowolnym ułamkufANIAtic www.faktoria-ukraina.plComment
- 

Jeśli ten słód jest dobry, to nie jest aktualne, bo się zgłosiłam po niego jako pierwsza Ale zadałam jeszcze właścicielowi kolejne pytania na PW i nie mam jeszcze odpowiedzi, zatem transakcja jeszcze nie jest dokonana Ale zadałam jeszcze właścicielowi kolejne pytania na PW i nie mam jeszcze odpowiedzi, zatem transakcja jeszcze nie jest dokonana  Comment
- 

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sladoJakbyś miał nadal problemy ze zbyciem towaru t
 Zaraz - a skąd wniosek, że są jakieś problemy ze zbyciem? Mój post powyżej chyba wyjasnia tę kwestię - czekam na odpowiedź - kota w worku mam kupować?  Comment
- 

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuA kto by go karmił? Toż to trzeba od czasu do czasu bywać w domu, a nie tylko w pracy, na siłowni i w instytucie 
 Słuszna uwaga 

A co do słodu, to go w końcu nie kupiłąm , wziął go ktoś?Comment
Related Topics

Collapse

- 

Z okazji 50 rocznicy powstania browaru uwarzono to jubileuszowe piwo. Z okazji 50 rocznicy powstania browaru uwarzono to jubileuszowe piwo.

W składzie słód pilzneński i monachijski (bez niesłodowanych składników), chmiele: Lubelski, Magnum i Marynka.
 Alk. 5,0%

Aromat - wyraźny ziołowy chmiel, pod tym lekki słód
 Piana -...- 
							Channel: Piwo - konkretnie

- 

- 

Browar z miasteczka Nepomuk w kraju pilzneńskim warzy od 2018 r. Browar z miasteczka Nepomuk w kraju pilzneńskim warzy od 2018 r.
 Więcej tu:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ar-zlata-krava

14% ekstr.
 5,9% alk.
 50 IBU

Niestety nie podają jakich chmieli używają

Aromat - cytrusowy chmiel,...- 
							Channel: Czechy
 2025-09-27, 22:20
- 

- 

Kraftowy browar z Pontejos w Kantabrii (północna Hiszpania) uwarzył serię piw pod tą nazwą (wiem, że jest jeszcze DDH NEIPA) we współpracy z dwoma lokalami/sklepami z regionu Kastylia León - El Gato que Bebía Cerveza (Valladolid) i La Cueva del Lúpulo (Salamanka). Kraftowy browar z Pontejos w Kantabrii (północna Hiszpania) uwarzył serię piw pod tą nazwą (wiem, że jest jeszcze DDH NEIPA) we współpracy z dwoma lokalami/sklepami z regionu Kastylia León - El Gato que Bebía Cerveza (Valladolid) i La Cueva del Lúpulo (Salamanka).

Alk. 6%...- 
							Channel: Hiszpania
 2025-08-29, 22:55
- 

- 

Browarek z morawskiego Kromieryża warzący od 2013 r. Browarek z morawskiego Kromieryża warzący od 2013 r.

https://selsky-pivovarek.cz/

"Czech-American Amber Ale"
 13,5% ekstr.
 5,3% alk.

Słód czeski, chmiel amerykański

Aromat - chmielowy, połączenie bardzo delikatnych cytrusów...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Ekstr. 12% Ekstr. 12%
 Alk. 5,1%

Chmiele: Nectaron (NZ) oraz Eclipse (AUS)

W składzie również... słód żytni. Lubią ten słód żytni i udziwniać nim klasyki. W ich Słodowym (Vienna lager) też dorzucili trochę żytka.

Bez filtracji i pasteryzacji
 ...- 
							Channel: Piwo - konkretnie

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment