Słód karmelowy na monacha zamienie

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mk_kowal
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2009.04
    • 39

    #1

    Słód karmelowy na monacha zamienie

    Witam. Zamienię jak w temacie. Mam na zbyciu 10 kg słodu karmelowego ciemnego 130 EBC ze słodowni Malteurope. Słód ma m-c czasu . Zamienię, ewentualnie odsprzedam bo u mnie w okolicy nigdzie nie ma monachijskiego.

Related Topics

Collapse

  • Bartbro
    Zamienię Braumeister 50L <- na -> 10L
    Bartbro
    Zamienię Braumeister 50L na 10L. Może ktoś chciałby przesiąść się z 10. na 50.?
    2025-07-11, 18:34
  • darekd
    Bernard, Extra hořký ležák 12%
    darekd
    Piwo po raz pierwszy uwarzono w zeszłym roku.

    12% ekstr.
    5% alk.
    60 IBU

    Chmiele: Agnus, Amarillo a Citra

    Aromat - ziołowo/łodygowo/korzenny chmiel, trochę drożdży, lekki słód
    Piana - zdecydowanie wysoka, trwała z długim kożuszkiem,...
    2024-11-22, 02:28
  • Javox
    Utenos, Utenos Rinktinis
    Javox
    Lager z alko 5,2%
    Puszka 568 ml

    Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
    Lacing - sporo.
    Gaz - średni
    Barwa - złoto głębsze.
    Aromat - lekko karmel. Słodkawe zboże.
    Smak - słodkawo karmelowy słód, potem już tego tak nie czuć....
    2025-08-12, 14:19
  • dadek
    Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
    dadek
    Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
    2022-01-15, 04:06
  • darekd
    Prost, Bitter
    darekd
    12% ekstr
    Alk. 4,9%

    Chmiel - Fuggle (UK)
    Słody - Pilzneński, Golden Ale, Carabody, Karmelowy 400 EBC, Karmelowy 50 EBC, Cookie

    https://www.browarprost.pl/bitter

    Aromat - łagodny, korzenny chmiel, ciasteczkowy słód wyraźniejszy
    Piana - średnia,...
    2023-02-07, 01:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...