Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Semplice - moje warzenie

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • semplice
    Member
    • 07-2006
    • 89

    #76
    No właśnie - może w BA mają pastucha :-) Wersja dla piwowarów z logiem Browamatora...
    Ale lepiej nie zgłębiać tego tematu bo podzieli on losy wątku o rajtkach :-)

    Comment

    • Marusia
      Senior
      • 02-2001
      • 20211

      #77
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik

      P.S. Wersja z przelewaniem to b. dobry wybor
      Jako kobieta zdecydowanie się nie zgadzam

      Z tym zamykaniem na kłódkę tez sie nie zgadzam - kazdy początkujący piwowar niech zagląda parę razy dziennie do środka w celu obserwacji, jak wygląda cały proces. Tylko ostrożnie, bez plucia i kichania
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

      www.wrowar.com.pl



      Comment

      • semplice
        Member
        • 07-2006
        • 89

        #78
        Bez plucia i kichania traci to wszystko połowę uroku :-)
        Tak serio to zajrzę na pewno kilka razy żeby obserwować proces...
        Planuję temperaturę ok 18-20 stopni - tyle "dzierży" moje styropianowe cudeńko na 2 butelkach 1,5 litra :-)

        Comment

        • buran
          Senior
          • 12-2005
          • 110

          #79
          semplice,
          nawet jeżeli ta warka bedzie inna w smaku to i tak przejdzie do historii. Temat jest od wczoraj a już ponad 75 postów.

          Comment

          • semplice
            Member
            • 07-2006
            • 89

            #80
            Gdyby dobrzy ludzie nie pomogli to by dopiero przeszła do historii :-)
            Trzeba by założyć oddzielny dział "Jeśli nie piwo to co ... to jest?" :-))))

            Comment

            Przetwarzanie...
            X
            😀
            🥰
            🤢
            😎
            😡
            👍
            👎