Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Browar "Na Bateryjce" rozpoczął działalność.

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • DanielJakubowski
    Senior
    • 12-2005
    • 791

    #16
    Teraz to nie wiem, czy nie lepiej byłoby już przelać na cichą, a następnie zanieść do piwnicy.
    Pozdrawiam
    dj

    Comment

    • Maidenowiec
      Senior
      • 07-2004
      • 2287

      #17
      Ja bym raczej za takim rozwiązaniem optował.
      Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

      Thou shallt not spilleth thy beer!

      Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

      Comment

      • mark33
        Idę po piwo do piwnicy.
        • 04-2005
        • 3283

        #18
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Akren
        Piwo miało 13*Blg ale po dwóch dobach po odfermentowaniu jest już tylko 4*Blg. Jakoś szybko to się wszystko potoczyło i oznak fermentacji też już nie widać

        Jestem za przelaniem na cichą i do piwnicy.

        Comment

        • Akren
          Senior
          • 12-2004
          • 111

          #19
          Jak radzicie tak zrobie

          Comment

          • Akren
            Senior
            • 12-2004
            • 111

            #20
            No i poszło do butelek. Jak próbowałem to w smaku było ok więc jak jeszcze się nagazuje to myśle że będzie z tego coś pijalnego

            Comment

            Przetwarzanie...
            X
            😀
            🥰
            🤢
            😎
            😡
            👍
            👎