Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
chwalipięta
a ja tam już dawno ataku serca dostałam przez te poranne lektury - albo dostanę gwiazdkę z nieba, albo pogrążę się w czeluści braku biletu na U2
Ale zawsze możesz przyjechać pod stadion, posłuchać muzyczki na trawce, sącząc jakieś dobre piwko
nie, no... jakiś sposób, to ja na pewno wymyślę, aczkolwiek najfajniej byłoby mieć bilet, a nie koczować wśród zdesperowanego tłumu, który też biletu nie dostał!
ps. co do biletów na Allegro - tam ludzie zazwyczaj umieszczają zdjęcia, nawet biletów - organizatorzy zamierzają zablokować wszystkie numery biletów, które wypatrzą na zdjęciach i taka osoba ani nie wejdzie, ani nie dostanie kasy z powrotem (o ile tylko technicznie organizatorzy są przygotowani do takiej akcji...)
muszę tam być!
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
ps. co do biletów na Allegro - tam ludzie zazwyczaj umieszczają zdjęcia, nawet biletów - organizatorzy zamierzają zablokować wszystkie numery biletów, które wypatrzą na zdjęciach i taka osoba ani nie wejdzie, ani nie dostanie kasy z powrotem (o ile tylko technicznie organizatorzy są przygotowani do takiej akcji...)
muszę tam być!
Nie no, akcja z taką kontrolą biletów jeszcze nie była grana. Jakoś nie wyobrażam sobie przeprowadzenia czegoś takiego na tak wielką skalę (sam zamierzam koło maja choćby spod ziemi bilet wyciągnąć).
Ostatnia zmiana dokonana przez Ark; 2005-02-15, 20:43.
cóż... biletu jednak niet, więc mam 2 propozycje, albo jedziemy i się umiejscawiamy na trawce z piwkiem w pobliżu, albo w jednym z polskich miast robimy sobie swój prywatny zjazd U2.
co Wy na to?
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
jest szansa, ze pojedzie i Piecia (odwiedzilby Katowickiego Spiza) - Cyborg - jak cos 10.19 z Centralnego pospiechem, Adam i inni Slazacy - mam nadzieje ze znajdziecie czas na piwko!!
ps. przepraszam za brak polskich znakow - kafejka
Ostatnia zmiana dokonana przez Piecia; 2005-07-02, 19:46.
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
ps. swoją droga tajemniczy jesteś - tak jechać na koncert i na niego nie iść ?
O ile nie zaśpię to piszę się na piwko w waszym towarzystwie.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Jest pomysł, żeby np. w sobotę wybrać się autokarem na wąskotorówkę do Bytomia. Przejazd autokarem z Koszęcina do Bytomia, kolejką z Bytomia do Miasteczka Śląskiego i powrót do Koszęcina autokarem.
Koszt autokaru to 1200 zł, ceny biletów na kolejkę jeszcze nie znamy.
Czy...
Nowy browar restauracyjny w centrum Bukaresztu, założony w 2022 roku.
Z głównego dworca kolejowego można dojechać bezpośrednio trolejbusem linii 55.
Wielkopowierzchniowy lokal wygląda jak zaanektowany salon meblowy lub galeria sztuki.
Wewnątrz hipsterstwo ciężko gatunkowe,...
Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
Comment