Na stronach www.karmi.pl pojawiła się informacja o promocji (pokal znany ze spotu reklamowego za 6 butelek lub puszek). Czy ktoś to już widział w jakichś sklepach?
Promocja Karmi
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Knajpa przy browarze, otwarta w weekendy (czwartek-niedziela 12-20). 12 kranów, ceny około 65-70 koron za 0,4l. dużo miejsca w środku, plus nasłoneczniony taras. Jakieś 1km od stacji i głównego deptaka. Piłem bocka oraz ipę (na zdjęciu) - bardzo smaczne i warte powtórzenia. Jak widać, jest...
-
Channel: Dania
2025-07-15, 19:49 -
-
Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...
Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-04-07, 16:00 -
-
Nie wiem ile czasu już trwa ta promocja. Na Forum nie znalazłem informacji, więc poczułem sę zobowiązany. Do rzeczy.
Kupując trzy lub cztery (zależy od punktu zakupu) butelki Karmi otrzymuje się pokal taki jak w reklamie z Bogusiem (Boguś co ty wiesz o mleku, przepraszam piwie)-
Channel: Promocje piwne
-
-
Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
-
Channel: Ameryka Południowa
2025-01-01, 22:03 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment