hm, jak już wspomniałeś o zaproszeniach których się nie dostanie to mógłbyś napisać przynajmniej do czego są one potrzebne... nie bądź taki tajemniczy i pochwal się
hm, jak już wspomniałeś o zaproszeniach których się nie dostanie to mógłbyś napisać przynajmniej do czego są one potrzebne... nie bądź taki tajemniczy i pochwal się
Może służyć na przykład do chwalenia się, że się ma Bardzo Trudno Zdobywalne Zaproszenie
Może służyć na przykład do chwalenia się, że się ma Bardzo Trudno Zdobywalne Zaproszenie
Wybacz Rolek, ale to nie jest śmieszne (jestem chyba ostatni który się czym takim chwalił). Pewną słowo wydłubaliście z całego kontekstu na powierzchnie która była skierowana TYLKO do piotrrat'a a wy z tego robicie sprawe wybujałą!
Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2005-04-27, 08:12.
heh, się niech A nie przejmuje tak bardzo, przecież wiadomo że szukamy zawsze dziury w całym
ale przyszło mi jeszcze jedno pytanie do głowy - czy trzeba będzie ze sobą przytargać jakieś szkło na festiwal, bo nie uśmiechałoby nam się na pewno korzystanie z tworzywnych zasobników...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wybacz Rolek, ale to nie jest śmieszne
Bez przesady. Przecież nie będę nad tym płakał, buuu...
(jestem chyba ostatni który się czym takim chwalił).
Czy ostatni, to nie wiem. Ale na pewno pierwszy
Pewną słowo wydłubaliście z całego kontekstu na powierzchnie która była skierowana TYLKO do piotrrat'a a wy z tego robicie sprawe wybujałą!
To na drugi raz kieruj tę powierzchnię na PW. Nie będziemy mieli w czym szukać dziury
Więcej luzu, Panie Marcinie .
ART ma słuszną rację - trza będzie jakoweś szkło z sobą przytaszczyć. No bo jak stukać się plastikami
Ja będę w sobotę około szesnastej, znam Wasze numery, się znajdziemy, się popijemy
Aby wyczerpać limit mordek - już się cieszę na sobotnie spotkanie !
Kochani Forumowicze!
Zapraszam wszystkich do knajpki POD KASZTANAMI Gdańsk al. Zwycięstwa 8-10
Jest nie ukończona, nie zdążyłem na ten weekend.W zamierzeniu ma to być knajpka dla forumowiczów.Niepasteryzowane piwo z kija......itd.Będzie można napić się kożlaczka i zywe też będzie.Nigdy nie mogłem dojechać na wasze spotkania i mam nadzieję , że będziecie spotykać się POD KASZTANAMI. ....bigroBEERt.
Aha, dla zamiejscowych : jest to 200 metrów od miejsca Targów w stronę Gdynii.
Pozdrawiam jeszcze raz.bigrobeert .0.605.32.88.99
Oczywiście piwo gratis dla forumowiczów.Będę miał też swoje podstawki.
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
Festiwal jest nr 9. Pogoda dopisała. Parę nowych uczestników i niektóre browary zadbały o ławki. Ceny w zależności czy piwo czy PIWO od nastu od 22zł czyli również na plus.
Toteż ad rem, bo naprawdę wybór spory:
1) Stodoła, RIS ze śliwką, inkryminowanej brak, ale w zapachu...
Comment