Jakby ktoś zawitał do BrowArmii przede mną, to stolik zarezerwował dla nas Czes na swoje nazwisko, o taki pytać
Niestety aż tak dobrze nie ma. Miejsce jest zarezerwowane na dole przy "półce" vis a vis szeregu tanków.
Piątki i soboty grudniowe są od dawna potężnie obłożone Gwiazdkowymi imprezami dla firm. Taka też będzie w piątek na dole.
Barowe miejsca nie są zbyt dogodne do zbiorowego patrzenia sobie w oczy, ale za to nikt nie będzie oczekiwał od Was konsumpcji innej niż piwa
Leją: Pilsa, Stouta, jasnego Weizena i Klasztorne.
Dziękuję wszystkim za spotkanie (oprócz Małejżonki i Irona, którzy nie przyszli spotkać się ze mną, tylko odebrać jajecznicę), a zwłaszcza za miłą nasiadówę "U Ani" na Broku, do następnego!
Koniec opieprzania się po krzakach, pora na konkrety, czyli bulenie kasy :-D
Umówiłam się z Pawłem, że kasiorę za nas wręczę mu gotówką, a ponieważ chyba nie wyobrażacie sobie, że będę robiła zbiórkę na miejscu zarządzam, co następuje:
Marusia nerwowo poklepała się po kieszonce munduru umiejscowionej z przodu w okolicach zgrabnej lewej piersi.
"K...." zaklęła szpetnie, bo co to wojaczka z kobiety nie uczyni "Wysiałam gdzieś ostatnie cygaro!!!"
...
Proponuję uhonorować w jakiś sposób Marusię, która nie długo jako pierwsza osoba na tym forum zaliczy tysięczny post. Marusiu, już teraz Ci gratuluję. Teraz chyba nikt Cię już nie doścignie.
Art, Jakiego rodzaju memberem stanie się Marusia?
Comment