Co powiecie na spotkanie w Polufce, w sobotę o 19:00?

Spotkanie sekcji trójmiejskiej

Collapse

X
- 

- 

Ja do końca tego miesiąca odpadam z wyjazdami do Gdańska.
 Natomiast chętnie zobaczyłbym bym Was u siebie 15 lub 29 października.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-10-06, 18:52.
 moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
- 

Witajcie w końcu bym się chętnie z Wami spotkał Sekcjo Trójmiejska! Wstępnie odpowiada mi termin 15.10. Rozumiem Pendragonie, że do Starogardu dojadę PKSem? Znalazłem w internecie jakieś połączenia, ale coś wydaje mi się, że za często jeżdżą w końcu bym się chętnie z Wami spotkał Sekcjo Trójmiejska! Wstępnie odpowiada mi termin 15.10. Rozumiem Pendragonie, że do Starogardu dojadę PKSem? Znalazłem w internecie jakieś połączenia, ale coś wydaje mi się, że za często jeżdżą to byłoby zbyt piękne. Podejrzewam, że chodzi o spotkanie w tym lokalu? to byłoby zbyt piękne. Podejrzewam, że chodzi o spotkanie w tym lokalu?Comment
- 

Dokładnie w tym. PKSów jest dużo, w sobotę nieco mniej. Przystanek - Niepodległości (koło Carefoura).
 Rozkład: http://telbit1.nazwa.pl/pksstarogard.../pliki/400.pdf
 Ostatnie trzy kursy powrotne do Gdańska są o 18:00, 19:30 i 21:00.
 moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
- 

Comment
Related Topics

Collapse

- 

Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14. Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.- 
							Channel: Spotkania Forumowiczów

- 

- 

W 54. numerze Piwowara redakcja zanurza się w świat piw wędzonych. Czytelnik znajdzie tu zarówno fascynującą historię stylu, jak i praktyczne wskazówki dotyczące warzenia najlepszych koźlaków wędzonych w Polsce czy wyjaśnienia naukowe o związkach dymnych w piwie. Uzupełnieniem są kultowe...2025-09-25, 23:46 W 54. numerze Piwowara redakcja zanurza się w świat piw wędzonych. Czytelnik znajdzie tu zarówno fascynującą historię stylu, jak i praktyczne wskazówki dotyczące warzenia najlepszych koźlaków wędzonych w Polsce czy wyjaśnienia naukowe o związkach dymnych w piwie. Uzupełnieniem są kultowe...2025-09-25, 23:46
- 

knajpa jest godnym następcą 'zakładu mięsnego' knajpa jest godnym następcą 'zakładu mięsnego'
 mamy tu 17 (chyba) kranów i smaczną pizzę na miejscu
 klimat pozostał z grubsza ten sam, tyle że inicjatywa ma historię...
 otóż ekipa 'white crow' w całości i z szyldem zaimportowała się z mińska
 skąd musiała się...- 
							Channel: Warszawa
 2025-08-12, 10:02
- 

- 

W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która... W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która...
- 

Właśnie dziś zrodziła się słuszna koncepcja zaatakowania Śląska. Do wyjazdu jeszcze sporo czasu, ale informację dla chętnych już zamieszczam. Właśnie dziś zrodziła się słuszna koncepcja zaatakowania Śląska. Do wyjazdu jeszcze sporo czasu, ale informację dla chętnych już zamieszczam.
 Mamy zamiar przebywać na Ślasku w dniach 26-27.01.2008. Wyjazd z Gdyni w piątek 25.01. Więcej szczegółów później. Wszystkich chętnych...- 
							Channel: Spotkania Forumowiczów

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment