Coś wrzucił Krecik, ale to na sobotę chyba...
2025.09.12-14 - XXIV Zlot Browar.biz Warka, Browar Browarka
Collapse
X
-
Trochę słabo informacyjnie jak na imprę za parę dni- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Od której zaczynamy? Tzn. na którą planuje Krecik dojechać?
A dojazdy są dobre, co godzinę pociągi do Warki Miasto z Warszawy Zachodniej. Z Gdańska do Warki to nawet jest bezpośredni TLK, jak ktoś chce tanio.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Gdański Browar WaRy
Comment
-
Trzeba wordem otwierać ten plik.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Pamiętaj, że na stacji Warszawa Zachodnia przy przesiadce na peron 9 (kierunek Warka) potrzeba więcej minut niż standardowy czas przejścia między peronami. Czasowa odległość peron 8 - peron 9 to obecnie 7-10 minut (w zależności jakie kto tempo lubi).Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Krecik donosi: kto chce, śniadanie, niech daje znać. Krecik do środy zbiera chętnych.
Co do kosztów i miejsca noclegowego był podawany na początku dyskusji o zlocie. Spać będziemy w 20-gwiazdkowym ośrodku "Kemping nad Pilicą", ul. Nowy Zjazd 6. Co do ceny, jest ona uzależniona od standardu pokoju, ale różnice są niewielkie, rzędu 20 zł od osoby.
Nie wiem, o której będzie Krecik.Comment
-
Ja w sobotę śniadanie chcę. I jest mi obojętne w ilogwiazdkowym obiekcie. Byleby było spanie. Namierzyłem gdzie to jest...
Jednakowoż bardzo istotne jest od której zaczynamy!! Od której będą podpięte beczki. Zlot to jednak jest impreza integracyjna przy piwie.Comment
-
Ja w sobotę śniadanie też chcę. I podbijam: o której zaczynamy? Tak czy inaczej jak nie będzie obsuwy dojadę przed pierwszą, a nawet może bliżej południa.Ostatnia zmiana dokonana przez Rycho_128; Dzisiaj, 10:07.Gdański Browar WaRy
Comment