Browary dostepne do zwiedzania, inne ciekawostki turystyczne...
BIROTURYSTYKA
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
BIROTURYSTYKA
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
Nie zauważyłem w natłoku tematów w tym dziale...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
przepraszam, to moje niedopatrzenie.
o kontynuację w Piwo Gdzie poproszę:
W tym miejscu recenzje miejsc gdzie możemy się napić dobrego piwa... ogródki piwne, knajpki, puby, sklepy, importerzy, hurtownie i inne miejsca z piwem związane. Poddziały: Sklepy z piwem | Piwiarnie polskie | Piwiarnie zagraniczne | Hurtownie / Importerzy piwa | Handel i gastronomia | Poszukuję miejsca...
dodałem też iXik
ten topik zamykam.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Niemieckie ciekawostki podstawek w mojej kolekcji
...
-
Channel: Moje zbieranie
-
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-29, 00:39 -
-
18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.
W programie m.in.:
– ciekawostki piwne;
–...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Nowy wielokran w sercu plzeňské starówki. Otwarto go u progu jesieni 2022 i mieści się w bezpośredniej bliskości náměstí Republiky (północno-zachodni narożnik). Trafiliśmy tu zupełnie przypadkiem skuszeni wystawioną na chodniku reklamą. Wnętrze niezbyt wielkie ale przyjemne, ściany...
-
Channel: Czechy
2023-05-11, 01:45 -
-
Biorąc pod uwagę, że żeby zdobyć ten napój trzeba iść nawet i z 11 kilometrów, a jak się już go zdobędzie, trzeba wysupłać między 60-70zł na polskie, to cena 4,5zł w Żabce jest więcej niż konkurencyjna.
Ciekawostki-piwo jest warzone w...Belgii, w jednym z podanym na kontrze...-
Channel: Belgia
2022-11-24, 11:31 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment