Witam Wszystkich !
W tym roku prowadzę Ankietę Kolekcjonerów Podstawek Piwnych 2002 . Co prawda info w tej kwestii umieściłem już w innym dziale , ale myślę iż tutej będzie ono lepiej dostępne.Ankieta ukaże się już po raz piąty. W tym roku zastąpię kol.Gośkę Żuber z Gdańska która prowadziła ją do tej pory.UDZIAŁ W ANKIECIE JEST CAŁKOWICIE BEZPŁATNY !( no chyba że weźmie w niej udział tysiące kolekcjonerów...)to będę musiał policzyć za znaczki ( w przypadku wysyłania listem).
Osobom zainteresowanym mogę podesłać formularze pod adresem :
cooperbeer@wp.pl
Pozdrawiam
Cooper
W tym roku prowadzę Ankietę Kolekcjonerów Podstawek Piwnych 2002 . Co prawda info w tej kwestii umieściłem już w innym dziale , ale myślę iż tutej będzie ono lepiej dostępne.Ankieta ukaże się już po raz piąty. W tym roku zastąpię kol.Gośkę Żuber z Gdańska która prowadziła ją do tej pory.UDZIAŁ W ANKIECIE JEST CAŁKOWICIE BEZPŁATNY !( no chyba że weźmie w niej udział tysiące kolekcjonerów...)to będę musiał policzyć za znaczki ( w przypadku wysyłania listem).
Osobom zainteresowanym mogę podesłać formularze pod adresem :
cooperbeer@wp.pl
Pozdrawiam
Cooper
konkurencji gdyż prowadzenie ankiety to raczej działalność usługowa dla ludu, bez materialnych profitów. Ja do swojej ankiety będę jeszcze musiał wyłożyć fundusze na znaczki (w przypadku wysyłania tradycyjnego). Ankieta którą poprowadzę też właściwie jest już papierowo-wirtualna gdyż ostatnią edycję 2001 dostałem mailem i w takiej formie ją trzymam ( szkoda papieru-szkoda lasów). Oczywiście odpiszę na ankietę Beny'ego ale mam nadzieję iż duet Renia&Beny pojawi się również na mojej ankiecie za co z góry dziękuję.
jak i na minus
Comment